Billig Brøndby trøje – laveste pris i Danmark

Jeg har samlet priserne fra de danske shops, der sælger Brøndby trøjer og fundet de laveste priser, så du kan købe dig en billig Brøndby trøje med det samme. Jeg har samlet priser på både hjemmebanetrøje og udebanetrøje herunder.

Brøndby hjemmebanetrøje

ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere

Brøndby hjemmebanetrøje

Den helt klassisk Brøndby trøje i denne sæson, med de gule og blå farver. Køb  den til Danmarks laveste pris lige nu.

Der har ikke være en fancy designer, ind over designet til denne sæson, selvom den tværgående blå stribe, med en skrå gul streg, trods alt giver lidt lidt. Brøndby har pt. Hummel som leverandør, markeret ved de klassiske Hummel-vinkler på skuldre og ærmer.

Jeg er ikke helt sikker på hvad den skrå gule streg henover den blå stribe, egentlig skal signalere og synes ikke den passer ind, men den ødelægger ikke helheden.

Hummel er leverandøren af trøjen og det betyder, at man finder Hummels rimeligt markante aftryk i form af de velkendte “vinkler” på skuldre og ærmer. Jeg synes det ødelægger det elegante udtryk en smule, men heldigvis ser man det ikke når man kigger forfra.

Man har ligeledes valgt at printe årstallet for hver af Brøndbys 10 mesterskaber, på indersiden af trøjens krave som en lille hyldest.

Brøndby udebanetrøje

ForhandlerPrisLeveringTotalprisLæs mere

Brøndby udebanetrøje

Den officielle Brøndby udebanetrøje for 2014/15, kan du lige nu få den til Danmarks laveste pris nu. En helt sort trøje, dog med et hakket mønster hvis man kigger godt efter.

Ellers er det en meget stilren trøje, uden de store dikkedarer og med to farver der supplerer hinanden rigtig godt.

Den skiller sig dog stadig tydeligt ud fra hjemmebanetrøjen, så man opnår den maksimale effekt når den skal tages i brug på udebane. Og det er jo hvad man er ude efter i en udebanetrøje.

Der har været langt flere ændringer på Brøndbys udebanetrøje over tiden, hvilket er helt normalt for de fleste klubber.

Man ser endda nogle gange klubber skifte design på udebanetrøje undervejs i sæsonen, så det kan ikke overraske, at Brøndby har haft mange forskellige designs på denne trøje gennem tiden. Over de sidste par sæsoner, har man dog valgt et design, hvor grundfarven er sort, med de gule Brøndby farver som kontrast.

Legenderne i Brøndbys trøje

Der er vidst ingen tvivl om, at Brøndby har fostret nogle af de største legender – ikke bare i Superligaen, men i dansk fodbold i det hele taget, gennem tiderne. Samtidig har man undervejs, formået at krydre det med et par udenlandske stjerner der har givet det ekstra format.

Vi kommer ikke uden om en hvis Laudrup-familie, hvor både Finn, Michael og Brian har båret en Brøndby trøje. Ikke mindst Michael Laudrup er en legende naturligvis, men også brormand Brian og farmand Finn er klublegender.

Derudover kan nævnes spillere som Kim Vilfort, John “Faxe” Jensen, Peter Schmeichel, Thomas Kahlenberg, Daniel Agger og svenske Johan Elmander er blot nogle af de mange mange spillere, der har sat sit præg på dansk fodbold på den ene eller anden måde gennem de sidste 30 år, med en Brøndby trøje trukket over hovedet.

VN:F [1.9.22_1171]
Indlæggets karakter
Rating: 4.0/5 (3 stemmer afgivet)
Billig Brøndby trøje - laveste pris i Danmark, 4.0 ud af 5 baseret på 3 stemmer

Skriv en kommentar

CAPTCHA Image

Reload Image

Undgå vabler, skader og nye støvler hver år

Gratis E-bog

Få 3 supertips til køb af nye fodboldstøvler
X