Få større gennemskuelighed i oddsene på de fodboldkampe, du spiller på

Interesserer du dig for fodboldbetting, og satser du en gang i mellem penge på fodboldkampe. Så har du næsten med sikkerhed oplevet, hvor svært det er at finde de bedste odds. Med Smartbets.com får du større gennemskuelighed i oddsene hos de forskellige online bookmaker-sider. Så kan du vælge at satse hos det betting-site, som har de bedste odds på den kamp, du ønsker at spille på.

Er du vild med fodbold, kan du sikkert godt finde på at spille på udfaldet af de kampe, hvor dine favorithold spiller med. Derved kan du tjene lidt ekstra penge på din store passion, og bruge din viden om de fodboldhold du følger til andet end at blære dig overfor vennerne.

Der er mange flere muligheder end tips og Oddset

Er du ny ud i betting – som det kaldes, når du spiller om penge hos en online bookmaker – er din første tanke nok, at satse penge på enten tips eller Oddset. Tips kræver en bred viden om flere fodboldhold, men på Oddset kan du spille på enkeltkampe. Det gør det noget nemmere, da du så kan nøjes med at gå efter de kampe, hvor dine favorithold spiller.

Oddset er dog langt fra den eneste mulighed for at satse penge på fodbold på nettet. For siden 2012 har online betting og casino været legaliseret på den danske del af internettet. Det har betydet, at Danske Spil har fået en masse udenlandske konkurrenter, der har kunnet begynde at operere herhjemme, så snart de har fået tildelt en licens fra Spillemyndigheden.

Ikke alle betting-sites giver samme odds

Det betyder, at du kan satse på de samme – og oftest også mange flere – kampe hos andre betting-sites. Oddsene på kampene varierer fra site til site, alt efter hvor mange der har spillet på den enkelte kamp og hvilke udfald, der er blevet spillet på.

Det betyder, at du måske kan få et bedre afkast af dine penge, ved at finde et betting-site, der giver bedre odds end f.eks. Danske spil. Det kan være noget af en jungle at finde rundt i. For der er mange sites at vælge imellem og hidtil har det krævet, at du selv holdt øje med oddsene på de forskellige sites.

Smartbets.com giver overblik

Men nu er det slut med at trævle samtlige betting-sites igennem, for at finde det site, der har de bedste odds på dine favorithold. Med siden Smartbets.com kan du nemt få overblik over oddsene på de enkelte kampe, på hovedparten af de betting-sites, der udbyder online betting herhjemme.

Ud for hver kamp er der ligefrem en genvejsknap, der sender dig direkte til den online bookmaker, som har de bedste odds i øjeblikket. Du kan også sammenligne hvor stor spredningen i oddsene er, ved at klikke på Se alle markeder-linket. Tit er der tale om brøkdele, men nogle gange har spillerne hos en bookmaker spillet helt anderledes. Det er sjovt at følge.

Smartbets.com anmeldelser de forskellige betting-sites

Smartbets.com har også en særlig anmeldelsessektion, hvor de anmelder og gennemgår mulighederne hos de forskellige betting-sites. Tit indeholder anmeldelsen også nogle gode bonuskoder, der giver dig gratis penge at satse for, hvis du opretter dig som ny bruger hos den pågældende online bookmaker.

Her kan du se et eksempel på en anmeldelse af bet365.

VN:F [1.9.22_1171]
Indlæggets karakter
Rating: 5.0/5 (1 stemmer afgivet)
Få større gennemskuelighed i oddsene på de fodboldkampe, du spiller på, 5.0 ud af 5 baseret på 1 stemme

Skriv en kommentar

CAPTCHA Image

Reload Image