Adidas Ace 17+ PureControl fodboldstøvler

Adidas ACE 17+ Purecontrol er støvlen til spilleren, der dominerer på banen og ønsker fuld (bold)kontrol. Støvlen er udviklet med fokus på kontrol, stabilitet og touch.

Pasformen og den gode komfort er opnået med den klassiske Primeknit-overdel, der former sig efter din fod og ikke skal gås til. Udenpå ligger et ultratyndt lag film, som holder snavs og vand ude. Samtidig har støvlen et tyndt lag knopper på overdelen – NON STOP GRIP (NSG) – som giver dig kontrol over bolden i al slags vejr, og hjælper dig med at holde bolden, hvor den skal være; ved dine fødder.

Den behagelige pasform, lave vægt og gode føling med bolden er også populær blandt professionelle, og listen over spillere, der bruger Adidas ACE, inkluderer:

  • Paul Pogba
  • Juan Mata
  • Mesut Özil
  • Dele Alli

Ingen snørebånd – ingen problemer

Adidas ACE 17+ Purecontrol har – ligesom resten af ACE-siloen – en Primeknit-overdel og laceless design, som smyger sig om foden og giver dig en god boldkontakt og tæt føling. Overdelen er meget fleksibel, og vil altid bevæge sig med din fod. Støvlen har et tæt, soklignende fit.

Støvlen er designet med fokus på boldkontrol. Det snørebåndsløse design sikrer, at der ikke er nogen kanter eller påsætninger, der kan komme mellem dig og bolden. Desuden er overdelen belagt med NSG, som er små 3D-knopper, der giver ekstra greb og 100 % boldkontrol under alle vejrforhold.

Eksternt skelet

PURECUT ved anklen giver en gennemført kompressionspasform, når du tager støvlen på. Dette giver forbedret stabilitet, og sikrer at støvlen bliver siddende, hvor den skal.

De tre ikoniske striber på siden er et klassisk look, men her fungerer de også som et eksternt skelet, som sikrer dig stabilitet omkring midtfoden og hælen. Støvlen har også et internt supportsystem omkring midtfoden, som sikrer dynamisk støtte og stabilitet ved vendinger og retningsskift.

Eksplosive retningsskift

På den nye generation af Purecontrol har Adidas integreret den revolutionerende boost™-teknologi – deres mest spændstige stødabsorbering nogensinde – i ydersålen for at give dig optimal energiudnyttelse. Ved hjælp af de små sammenstøbte polyuretan-“kapsler” absorberes en del af energien, du genererer, når du træder ned. Energien omsættes til dit afsæt og giver derved mere kraft til din fremdrift. Jo mere energi du giver, jo mere får du tilbage.

Ydersålen er den populære SPRINTFRAME, der er ekstremt let. Det fleksible materiale giver god støtte og stabilitet, hvilket er enormt vigtigt ved hurtige retnings- og temposkift. I kombination med TOTAL CONTROL-knopkonfiguration giver det en mobil bevægelsesfrihed.

Knopperne er designet til spil på fast underlag (naturgræs eller tredje- og fjerdegenerations kunstgræs)