Adidas Ace 17.1 fodboldstøvler

Adidas ACE 17.1 er støvlen til spilleren, der dominerer på banen og ønsker fuld (bold)kontrol. Støvlen er udviklet med fokus på kontrol, stabilitet og touch.

Pasformen og den gode komfort er opnået med den klassiske Primeknit-overdel, der former sig efter din fod og ikke skal gås til. Udenpå ligger et ultratyndt lag film, som holder snavs og vand ude. Samtidig har støvlen et tyndt lag knopper på overdelen – NON STOP GRIP (NSG) – som giver dig kontrol over bolden i al slags vejr, og hjælper dig med at holde bolden, hvor den skal være; ved dine fødder.

Den behagelige pasform, lave vægt og gode føling med bolden er også populær blandt professionelle, og listen over spillere, der bruger Adidas ACE, inkluderer:

  • Paul Pogba
  • Juan Mata
  • Mesut Özil
  • Dele Alli

Hybridoverdel giver overlegen føling

Adidas ACE 17.1 er lavet med en hybridoverdel bestående af Primeknit på forfoden, og på resten af foden Techfit kompressionsmateriale, der holder foden bedre på plads og tilfører støtte. Begge materialer er vævede, og konstruktionen smyger sig om foden og giver dig en god boldkontakt og tæt føling. Overdelen er meget fleksibel, og vil altid bevæge sig med din fod. Støvlen har et tæt, soklignende fit.

Støvlen er designet med fokus på boldkontrol. Derfor er støvlen fremstillet med Controlskin, der sikrer et tætsiddende fit og forbedrer dit touch på bolden. Desuden er overdelen belagt med NSG, som er små 3D-knopper, der giver ekstra greb og 100 % boldkontrol under alle vejrforhold.

PURECUT og snørebånd giver lockdown

PURECUT ved anklen giver en gennemført kompressionspasform, når du tager støvlen på. Dette giver forbedret stabilitet, og sikrer at støvlen bliver siddende, hvor den skal.

Snørebåndene er, bortset fra de sidste snøringspunkter ved anklen, integreret i støvlens overdel. De sidste snøringspunkter er koblet til sålen, så du får øget lockdown, når du strammer snørebåndene.

SPRINTFRAME giver eksplosive retningsskift

Ydersålen er den populære SPRINTFRAME, der er ekstremt let. Det fleksible materiale giver god støtte og stabilitet, hvilket er enormt vigtigt ved hurtige retnings- og temposkift. I kombination med TOTAL CONTROL-knopkonfiguration giver det en mobil bevægelsesfrihed.

Knopperne er designet til spil på fast underlag (naturgræs eller tredje- og fjerdegenerations kunstgræs)