Adidas Ace 17.2 fodboldstøvler

Denne side indeholder reklamelinks til samarbejdspartnere.

Adidas Ace 17.2 er en del af ‘Pyro Storm’-pakken. Det er en betegnelse for det design, som er brugt til disse støvler. Inspirationen kommer fra naturfænomener og til denne støvle er inspirationen til farvevalget kommet fra ildstorme – hvilket forklarer den opsigtsvækkende orange farve, som Adidas Ace 17,2 fodboldstøvlerne har.

Fittet er godt på støvlen og på grund af TechFit-overdelen skal den ikke gås til, som andre fodboldstøvler skal. Sok-overdelen giver god stabilitet til din fod og du vil få en følelse af god kontakt til bolden og jorden, når du dribler rundt på banen.

Støvlen bliver brugt af spillere, som dominerer banen og sætter tempoet for kampen. Mesut Özil, Ivan Rakitic og Paul Pogba spiller i støvlerne til daglig.

Støvlens overdel

Adidas Ace 17.2 er lavet med en såkaldt hybridoverdel. Den består af Primemesh og neoprenmateriale, som former sig perfekt omkring din fod allerede første gang du træder ned i støvlen. Fittet minder om en sok og det betyder, at skoen følger din fod uden problemer ved hurtige retningsskift og høj fart. Derudover får du en god boldkontrol med støvlen på.

Overdelen er belagt med et tyndt lag af Adidias’ helt unikke NSG-teknologi (Non-Stop Grip). Det er små 3D-knopper, som giver et ektra greb og du får fuld kontrol over bolden i al slags vejr.

Primemesh, neoprenmateriale, NSG-teknologien og 3D-knopperne er alt sammen med til, at give dig en enestående pasform. Skoen smyger sig om din fod med det samme du tager den på og, som det er sagt tidligere, er der ikke brug for at gå skoen til – den passer med det samme.

Sål og knopper

Knopsystemet på Adidas Ace 17.2 er af typen Tontal Control. Som navnet antyder giver de dig fuld kontrol og stabilitet – også når du spurter hen over banen.

Sålen er en såkaldt TPU-plade og dækker hele sålen. Den giver dig en god støtte  når du bevæger dig hen over underlagt, hvad enten det er FG eller AG.

Knopsystemet på adidas Ace 17.2 Primemesh er af typen Total Control, der giver dig kontrol og stabilitet, selv i høj fart.
TPU-pladen i fuld længde, giver dig en god støtte når du bevæger dig henover underlaget. Samtidig er det en ekstra forstærkning til skoen, så du kan beholde i den længere tid.