Adidas Ace 17.3 fodboldstøvler

Adidas ACE 17.3 er støvlen til spilleren, der dominerer på banen og ønsker fuld (bold)kontrol. Støvlen er udviklet med fokus på kontrol og stabilitet.

Pasformen og den gode komfort er opnået med en specialkonstrueret hybridoverdel. Udenpå ligger et tyndt lag knopper – NON STOP GRIP (NSG) – som giver dig kontrol over bolden i al slags vejr, og hjælper dig med at holde bolden, hvor den skal være; ved dine fødder.

Den behagelige pasform, lave vægt og gode føling med bolden er også populær blandt professionelle, og listen over spillere, der bruger Adidas ACE, inkluderer:

  • Paul Pogba
  • Juan Mata
  • Mesut Özil
  • Dele Alli

Hybridoverdel giver øget boldkontrol

Adidas ACE 17.3 er lavet med en hybridoverdel bestående Primemesh og neoprenmateriale. Kombinationen giver et tæt, komfortabelt fit, og det betyder et godt touch på bolden. Konstruktionen former sig perfekt efter din fod, allerede fra første øjeblik, du træder ned i støvlen.

Desuden er overdelen belagt med NSG, som er små 3D-knopper, der giver ekstra greb og 100 % boldkontrol under alle vejrforhold.

Fod og støvle smelter sammen med PURECUT

PURECUT ved anklen giver en gennemført kompressionspasform, når du tager støvlen på. Dette giver forbedret stabilitet, og sikrer at støvlen bliver siddende, hvor den skal. PURECUT-teknologien strømliner kontakten mellem fod of støvle, så det nærmest føles som om, de smelter sammen.

Fleksibel ydersål giver øget manøvredygtighed

Ydersålen er fremstillet i et stabilt og fleksibelt materiale for at sikre dig komfort og beskyttelse. Den holder din fod tæt til jorden for optimal kontakt og greb i underlaget. Dette giver dig muligheden for at lave eksplosive retningsskift i højt tempo.

I kombination med TOTAL CONTROL-knopkonfiguration giver det en mobil bevægelsesfrihed.

Knopperne er designet til spil på fast underlag (naturgræs eller tredje- og fjerdegenerations kunstgræs)