Adidas adiZero fodboldstøvler

Adidas stoppede i 2017  med at producere Adidas adiZero fodboldstøvler. Tag et kig på andre Adidas fodboldstøvler, hvor du helt sikkert kan finde nogle der passer dig.

Søger du en fodboldstøvle, som er hurtig, let og god nok til Lionel Messi? Så kig nærmere på AdiZero serien, der betragtes som værende én af verdens mest populære støvlekollektioner.

Lionel Messis fodboldstøvler. Adidas fodboldstøvler. To sider af samme sag. Det lyder da rigtig fedt at kunne sige, at man spiller i samme støvler som verdens bedste spiller, gør det ikke? Og det har man altså mulighed for, hvis man vælger Adidas adiZero F50-serien. Støvlen er til den hurtige spiller, der samtidig har brug for godt greb i banen, når man vender og accellererer og ikke mindst optimal kontrol med bolden, når man dribler, mens man forsøger at gå forbi modstanderen i højest mulig fart.

Adidas F50 adiZero giver dig præcis den frihed, du forbinder med en speedstøvle. Med inspiration fra en af fodfoldverdens største helte, Lionel Messi, får du her:

 • Absolut letvægt
 • Fart
 • Bedre dribling
 • Gode manøvreringsegenskaber

Alt dette presses ind i en støvle på blot 150 gram takket være:

 • Et let materialevalg som eksempelvis det slidstærke Speedfoil, der finder sin inspiration i sejlskibe
 • Et Speedtraxion knopsystem, som giver dig glimrende greb i banen, lynhurtige sprints og nemme sideskift
 • Dribbletex samt en barfodslignende fornemmelse, der lader dig komme godt ind under bolden

Som det er kutyme, fås støvlen i 3 varianter: F50 (Som er Messis foretrukne), F30 og F10. Der er flere forskelle mellem hver variant, og i mellemvarianterne er der også forskelle. Du kan få F50 i flere udgaver, f.eks. i læder, eller i Adidas’ HybridTouch-overflade eller som i Messi-udgaven, hvor det er et helt tredje materiale, nemlig DUALMAX som er et ultratyndt mikrofiber materiale.

Vælger du HybridTouch-udgaven, vælger du samtidig at købe verdens letteste støvle (se mere her), som vejer sølle 150g. F50 Messi vejer kun 6 gram mere, så det er detaljer. Men er man nørd nok, kan det jo også have betydning.

Præcis som i adiPure siloen får man stadig solide støvler, hvis man vælger alternativerne til F50. Man får ikke helt så meget teknologi, men 1500 kr. kan også være mange penge for hyggespilleren, og man sparer hurtigt 50 procent på bare at tage et enkelt spring ned til F30’eren. Og det kan sagtens betale sig, med mindre man er perfektionist og spiller på et nogenlunde fornuftigt niveau.

Spillere der bruger Adidas adiZero:

 • Besar Halimi
 • Tobias Sana
 • Ronnie Schwartz
 • Emil Berggren

Historien om Adidas adiZero fodboldstøvler

2004

Adidas lancerede deres første F50 kollektion i 2004. En støvle som slog sig på at være hurtigere, lettere og bedre end samtlige af de andre fodboldstøvler på markedet.

2010

Efter et par års nedtur, hvor kampen om letvægt og hastighed syntes tabt til Mercurial, genopfandt Adidas deres speedstøvle. Adidas F50 AdiZero blev den nye model kaldt, og med sit unikke design røg den hurtigt til tops på popularitetsskalaen.

2013

I forbindelse med Verdensmesterskaberne i Brasilien lanceredes AdiZero i en Samba-model. Her var kendetegnene meget lig den klassiske F50, om end læderudgaven bød på langt mindre læder, hvilket gav en ringere følelse af komfort end tidligere.

Hælekappen var dog gjort mindre, da flere store fodboldprofiler havde klaget over, at den var til gene.

2014

I 2014 kom den nyeste tilføjelse til kollektionen – Adidas AdiZero F50 Crazylight. Med sine sølle 135 gram var den verdens letteste fodboldstøvle til dato.