Adidas Nitrocharge 2.0 fodboldstøvler

Hvis prisniveauet for Nitrocharge 1.0 virker en anelse afskrækkende, kan du gå efter lillebroren i kollektionen, nemlig Adidas Nitrocharge 2.0.

Dog skal du indstille dig på, at kvaliteten har taget et stort dyk i den nedadgående retning.

Forskellen på Nitrocharge 1.0 og Nitrocharge 2.0

Selvom 1.0 og 2.0 hører til samme kollektion, er lighederne få. Faktisk er det kun beskyttelsen i hælen og på siden af støvlen, som er den samme.

Her får du en stærk mikrofiberkvalitet, som yder stabilitet og beskyttelse. Men hvor Nitrocharge 1.0 lagde stor vægt på netop beskyttelse, men også letvægt, får du her noget helt andet.

Nitrocharge 2.0 er som sådan ikke en tung støvle. Den vejer dog knap 60 gram mere end 1.0, men er du fritidsspiller, kan du ikke mærke den helt store forskel.

Kvaliteten af støvlen halter. Den ellers så stabile gummi EnergySling i 1.0 er skiftet ud med et tyndt stykke syntetisk materiale, som ikke fanger foden på samme måde og dermed ikke skaber den samme stabilitet og pasform som 1.0. Samtidig er der ingen ekstra beskyttelse i støvlen.

Ved første øjekast minder sålen om Nitrocharge 1.0. Men desværre er det ikke tilfældet. For selv om knopsystemet er det samme og dermed giver et godt greb i græsset, så er det zigzaglignende mønster under sålen bare pynt og har ikke set skyggen af EnergyPulse.

Du går derfor glip af stort set alle de fordele, den oprindelige model giver dig.

Køb Adidas Nitrocharge 2.0 hvis:

  • Du kan købe Nitrocharge 2.0 på tilbud og ikke har noget imod, at kvaliteten er svingende.

Køb ikke Adidas Nitrocharge 2.0 hvis:

  • Du forventer, at den minder om Nitrocharge 1.0.
  • Du har meget brede fødder. På grund af sit materialevalg har støvlen svært ved at give sig, og det anbefales generelt, at alle tager et halvt nummer større end normalt i denne model.