Adidas Predator 18.3

Adidas Predator 18.3 er støvlen til spilleren, der dominerer på banen og ønsker fuld (bold)kontrol. Støvlen er udviklet med fokus på føling og præcision.

Pasformen og den gode komfort er opnået med Primemesh, der former sig efter din fod og ikke skal gås til.

Komfort og lockdown

Adidas Predator 18.3 har en blød og fleksibel overdel bestående af Primemesh. Det sikrer dig en støvle, som smyger sig om foden og giver dig en god boldkontakt og tæt føling. Overdelen er meget fleksibel, og vil altid bevæge sig med din fod. Støvlen har et tæt, soklignende fit.

Adidas Predator 18.3 har snørebånd, hvilket giver dig mulighed for justerbar lockdown og personaliseret fit.

I stedet for Controlskin har støvlen prægning på overdelen, der giver ekstra greb, og får overfladen til at ligne den, du ser på de dyrere modeller.

Fleksibel ydersål og hybridknopper

Til forskel fra de dyrere modeller har Adidas Predator 18.3 ingen udvendig hælekappe, hvilket betyder at din hæl godt kan glide en smule.

Ydersålen er lavet i et fleksibelt plastmateriale.

Knopperne er en hybrid, der ligner en mellemting mellem koniske og bladede, mens knopkonfigurationen er magen til de fleste andre af Adidas’ FG-støvler.

Knopperne er designet til spil på fast underlag; ligegyldigt om det er på græs eller tredje- og fjerdegenerations kunstgræs.

Fod på pasformen

Støvlen føles lidt strammere end 18.1, men har stadig en fleksibel overdel, der passer de fleste; så længe du ikke har meget brede fødder.

Adidas Predator 18.3 er rimeligt almindelige i størrelserne, og snørebåndene giver dig mulighed for at justere lockdown efter din smag.