Adidas Predator Absolado fodboldstøvler

Endnu længere nede på prislisten ligger Predator Absolado Instinct. En støvle, som udseendemæssigt minder om de andre modeller i kollektionen, men alligevel føles helt anderledes på foden.

Forskellen på Adidas Predator Absolion Instinct og Adidas Predator Absolado Instinct

Generelt ser Absolado noget billigere ud end sine forgængere. Vægten er stort set den samme, men støvlens syntetiske materiale er endnu tykkere end Absolions, og formen er bredere og rundere, så støvlen føles ikke nær så tætsiddende.

Predator Absolado Instinct har stadig de fem Lethal Zones, som desværre er opført i et plastiklignende materiale. Zonerne giver dig stadig mulighed for et ekstra greb om bolden, men kvalitetsmæssigt ligger de utrolig langt fra både topmodellen og Absolion.

Sålen føles ligeledes tyndere og billigere. Her venter dog det samme triangulære knopsystem, så grebet i banen er godt, og her går du derfor ikke glip af meget i forhold til de dyrere modeller.

Køb Adidas Predator Absolado hvis:

  • Du drømmer om en fodboldstøvle, som ligner topmodellen, uden at den koster en mindre formue.

Køb ikke Adidas Predator Absolado hvis:

  • Du kan få bedre støvler til samme pris. Absolado er som sådan ikke en dårlig støvle, men den kan heller ikke noget specielt. Derfor kan det ofte betale sig at købe en af de dyrere modeller på tilbud i stedet.
Er du i tvivl om, hvordan du tager det rigtige valg og køber de helt rigtige støvler? Læs min store guide, så du køber de rigtige fodboldstøvler næste gang.