Adidas Predator Instinct fodboldstøvler

Predator Instinct er 100 procent syntetisk. Alligevel føles den nærmest læderagtig efter blot få timers brug, da Adidas har benyttet sig af Hybridtouch, som er et utrolig fleksibelt, blødt og komfortabelt topmateriale.

Støvlen mærkes derfor meget naturlig på foden og er også kendt som værende en af de mest komfortable Predatormodeller nogensinde.

Det er dog uden tvivl de fem Lethal Zones, som afgør, hvorvidt denne støvle er noget for dig.

Predator Instinct er den eneste støvle på markedet, der giver et så unikt greb om bolden og dermed en høj følelse af kontrol, men det kan være svært at vænne sig til de fem zoner, som blandt andet præciserer dine driblinger og afleveringer.

SL Gummielementerne har dog den fremragende effekt, at de får en nærmest Nitrocharge-lignende effekt. Det er ikke en decideret EnergySling, du har siddende på midterstykket, men gummiet formår alligevel at fastholde foden i støvlen på fornemmeste vis.

Det samme gør den velcrolignende tekstur på det inderste af hælen og indersiden af flappen, som griber fat i både hæl og strømpe. Indersålen kan desuden tages ud og tilbyder solid komfort.

Farvel til SprintFrame

I Predator Instinct er sålen skiftet ud med ControlFrame, som er langt mere fleksibel og tyk end den klassiske SprintFrame. Det bidrager atter til en øget komfort, men det betyder også, at Predator Instinct er noget tungere end de foregående modeller.

Den går væk fra den ellers så dominerende tanke om, at jo lettere desto bedre, og faktisk vejer Predator Instinct stort set det samme som den originale model fra 1994.

Knopsystemet minder meget om de tidligere modeller. Men i denne udgave er de dog tættere på jorden og giver derfor en øget stabilitet samt et godt greb i græsset med lette manøvreringsevner.

Køb Adidas Predator Instinct hvis:

  • Du leder efter en solid støvle med fantastisk komfort og ideelle muligheder for både dribling, aflevering, forsvar, spark og touch på bolden.

Køb ikke Adidas Predator Instinct hvis:

  • Du ikke bryder dig om ekstra greb på bolden.
  • Du ønsker en let støvle. På grund af ControlFrame-sålen er Predator Instinct en del tungere end eksempelvis LZ modellerne, og følelsen er derfor meget anderledes. Den tungere vægt giver dog en mere solid støvle, som er utrolig komfortabel.
  • Du har særdeles brede fødder. Støvlens mange gummielementer sørger for at holde formen fast, så passer Predator Instinct dig ikke fra en start af, kommer de højst sandsynligt aldrig til det. Støvlerne er dog udstyret med en bred læst, og har du en normal størrelses fod, bør det derfor ikke blive et problem.

Spillere der bruger Adidas Predator

Predator har altid formået at lokke de helt store stjerner til. Det gælder både den franske fodboldspiller Zidane, som har hjulpet til med udviklingen af flere Predator-kollektioner, men det er også tilfældet for den populære David Beckham.

Andre kendte figurer, som gladelig hopper i støvlerne, tæller blandt andet:

  • Mesut Özil
  • Edin Dzeko
  • Xavi Hernandez
  • Oscar
  • Juan Mata
  • Angel Di Maria

Adidas Predator Crazylight

Er Predator Instinct en anelse for tung til din smag? Så kan du overveje Predator Crazylight. En støvle, som med sine små 193 gram har formået at fjerne 90 gram fra den originale Instinct.

For at opnå den lave vægt har Adidas blandt andet skiftet ControlFrame ud med den ultratynde SprintFrame.

Dele af underforingen er fjernet, indersålen er gjort tyndere, og det samme gælder Hybridtouch materialet.

Med andre ord er Crazylight blevet let på bekostning af den sublime komfort, som Predator Instinct blandt andet tilbyder.