Adidas X 18+ fodboldstøvler

Denne side indeholder reklamelinks til samarbejdspartnere.

I serien Addidas X finder du Adidas X 18+, som er den dyreste i serien. Med denne støvle får du en sko, som er eminent til de hurtige vendinger, har et flot design, hvor snørrebåndene er gemt væk. Køber du disse sko kan du spille i samme støvler, som Luis Suarez, Karim Benzema, Marcelo, David de Gea and Davis Alaba.

Materiale og overflade

Snørebåndene er gemt væk under flappen på oversiden af skoen. Det betyder at du får en rigtig god føling med bolden, når du sparker til den – og du kan nu ikke længere beskylde snørebåndene for at være skyld i det, hvis du misser et skud eller en bold.

Sokken har ingen kanter, hverken på siden, på anklen eller ved dine fødder. Denne kommer altså heller ikke imellem dig og bolden. Sokken og dens tætte fit betyder også, at din sko bliver hvor den skal når du sætter farten op på banen.

Overdelen består af en techfit compression, som vil sidde til på din fod med det samme du træder i støvlen. Den er også med til at holde din sko på plads, når du sætter efter modstanderen.

Sål og knopper

Indlægssålen består af memory foam, så den former sig efter din fod. Det giver en lækker følelse til din fod og det er behageligt at løbe frem og tilbage på banen, mens du har skoene på.

Ydersålen består af det såkaldte Sprintframe: en letvægts ydersål, som giver dig optimal stabilitet ved hurtige og pludselige retningsskift.

Du kan få denne sko med både FG og AG-knopper. Du kan derfor bruge den på flere slags overlag, hvis du anskaffer sig flere par sko.

Pasform og bredde

Har du besluttet dig for at købe et par Adidas X 18+ skal du være opmærksom på størrelsen. Der er uoverensstemmelser mellem UK og US-størrelserne og det kan være du skal en halv størrelse ned, end hvad du plejer. Køb dem derfor i en butik, hvor du kan prøve skoene på sammen med dine normale fodboldsokker.

Har du brede fødder, du er denne sko noget for dig. Skoen er nemlig bred i det og bliver rost for sin pasform til brede fødder.

Når først du har fået skoen på, sidder de rigtig godt. De er meget behagelige at have på og det er ikke sikkert du får vabler af dem, når du spiller dem til.

Opsummering

Selvom skoen ligger i den dyre ende, hvad angår fodboldstøvler, så er de pengene værd: Den føles let omkring foden, sidder godt til på grund af den integrerede sok og techfit kompression, den sidder fast på foden ved hurtigt løb og den har en glat overflade, så du får fuld boldkontrol.