Adidas X 18.1 fodboldstøvler

Denne side indeholder reklamelinks til samarbejdspartnere.

Adidas er kommet med sin nye støvle, Adidas X 18.1, som giver dig et ultratæt fit omkring din fod og ankel. Med det tætte fit kan du lave hurtige afleveringer og vendinger på banen, mens du har en høj komfore i støvlen.

Støvlen er lavet til spilleren, som er hurtigt i sine afleveringer og udnytter enhver af modstanderholdets fejl til egen fordel. Det er til dig som, gennem din hurtighed, afgør kampen.
James Rodriguez, Luis Suarez, Paulo Dybala og Marcelo er eksempler på fodboldspillere, som bruger støvlen.

Overdel og materiale

adidas X 18.1 er lavet en en Techfit kompressionsoverdel. Den er udformet i ét stykke og den omfavner din fod og former sig perfekt om den når du tråder ned i skoen. Det ene stykke kompressionsoverdel giver dig en helt unik føling med bolden og du får et virkelig godt touch, når du dribler den over banen.

Fordi det er en kompressionsoverdel, som er at finde på skoen, så følger den din fod helt tæt. Det giver et perfekt fit når du har gang i dine hurtige bevægelser og du sætter i en høj fart henover banen.

Overdelen er desuden belagt med et tyndt lag Non-Stop-Grip. Det er små 3D-knopper, som giver et ekstra godt greb i banen og fuld kontrol over bolden uanset vejrforholdet.

Støvlen har desuden en indbygget sok, som giver en behagelig følelse omkring foden og et tæt fit når du har støvlen på. Disse ting opnås ved Primeknite-teknologien og PureSock-systemet.

Skal man sige noget negativt om støvlens overflade så er det, at overdelen er tyk. Selvom den sidder tæt til foden, så fylder den en del, hvilke måske kan irriterer nogle spillere.

Pasform på Adidas X 18.1

Som det er sagt ovenover sidder støvlen virkelig godt og tæt til din fod. Du får en høj komfore og den tid du skal bruge på at spille støvlen til er minimal i forhold til andre støvler.

Blandt andet pga Primeknite-teknologien og PureSock-systemet er skoen virkelig behagelig at have på og du vil trives godt i støvlen, når du er på banen.

Sål og knopper

Sålen er en re-designet version af Adidas’ letvægts Sprintfram ydersål. Sålen er kendt fra de populære F50-sko og den er populær fordi sålen er meget let og materialet er meget fleksibelt. Derudover giver det en god støtte og stabilitet, når du har skoen på. Denne feature er vigtigt når du lavet hurtige veninder, retnings- og temposkift og generelt er i høj fart.

Denne støvler har knopper til FG+AG. Du kan derfor bruge den til både naturlige græsbaner og til kunstgræsbaner.

Skoen, alt i alt

Skoen sidder tæt til din fod og du ryger ikke frem og tilbage i støvlen når du har den på. Overdelen af skoen er lidt tyk og føles kraftigere på foden end andre adidas-sko gør det. Til til gengæld til du kunne drible afsted med bolden i høj fart henover banen og stadig føle dig sikker i skoen.