Adidas X 18.2 fodboldstøvler

Denne side indeholder reklamelinks til samarbejdspartnere.

Adidas X 18.2 ligner én af de dyre sko i serien – men uden at være det. Overdelen er lavet et blødt Neopren-materiale, den er knubret og finishen på skoen er ligeså flot, som de dyre udgaver af støvlen. Du kan derfor roligt vælge at købe denne sko, hvis du synes nogle af de andre modeller i serien er for dyre.

Skoen er designet til dig, som sætter tempoet på banen og som har en direkte spillespil.

Materiale og overflade
Overfladens materiale både føles og ser anderledes ud, end materialet på de andre udgaver af Adidas X 18-skoene. Hele overfladen er lavet af stof med små huller i, så looket bliver anderledes end de andre sko, vi tidligere har set på. Det er en form for Neopren, som er anvendt og det giver skoen en superblød overflade, som er bahagelig at have på foden.

Som mange andre af mærkets modeller, har Adidas X 18.2 Non-Stop-Grip på overfladen af skoen. Der plejer at være små knopper på overfladen, men ikke her. Hvis du selv vil mærke, hvordan det føles skal du mærke skoen i dine egne hænder. Det er svært at beskrive, men kan føles lidt som sandpapir.

Sål og knopper
En af ulemperne ved denne sko, er den stive sål. Den er stiv og den bøjelighed, som var at finde på nogle af de andre modeller, føles langt væk hos 18.2. Det kan skyldes at sålen ikke er en standard sprint-ramme, men istedet en TPU-plastik-sål.

Pasform og bredden
Adidas X 18.2 er en såkaldt low-cut-sko, hvor det sokkelignende materiale slutter ved din anklen. Inde i skoen er der god polstring, så dine fødder hviler behageligt i skoen når du har dem på.

Skoen vejer ca 50 gram mere end 18.1 og 18+ Purespeed. Det lyder ikke af meget, men sammen med den bløde overflade og den stive sål, så kan du mærke forskel på din fod, hvis du prøver de forskellige modeller.

Sammenligner du pasformen med de dyrere modeller vil du måsle opleve, at der er nogle ubehageligheder ved hælen i denne billigere model. Det føles (og ser ud), som om din hæl er placeret højere end ved andre sko.

Resten af skoen sidder rigtig godt og tæt på foden. Men i modsætning til Adidas X 18+ Purespeed, så er denne sko ikke egnet til brede fødder.

Opsummering
Vil du gerne have en støvle, som har mange af de samme kvaliteter som de dyrere støvler – men til en billigere penge – så er Adidas X 18.2 et rigtig godt bud. Din fod sidder godt i støvlen, bortset fra hælen, som man skal vænne sig til. Du får Non-Stop-Grip på oversiden af skoen, fleksibel overdel og en meget blød og behagelig indersål. Alt i alt er skoen et rigtig godt bud på en sko til den hurtige spiller på banen, som vil have sin fod dér, hvor det sker i kampen.