Adidas X 18.3 fodboldstøvler

Denne side indeholder reklamelinks til samarbejdspartnere.

Adidas X 18.3 er den billigste version af X-serien, som Adidas kan byde på. Fittet er godt, hælen sidder sjovt i skoen og materialet er syntetisk læder for at holde omkostningerne nede.

Skoen er lavet til dig, som sætter tempoet på banen. Dig, som dominere spillet og har en kraftfuld fremtoning på banen. Spillere, som Gareth Bale, Luis Suárez og Karim Benzema bruger skoen på banen.

Materiale og overflade

Adidas X 18.2 er lavet af syntetisk materiale. Overdelen er fleksibel men føles en lille smule, som plastik når du rører ved den.

Looket er glat og har ikke de samme knopper, som de andre modeller har.

Skoen her har en Techfit kompressionsoverdel. Det betyder i praksis, at skoen sidder helt tæt til din fod fra første gang du træder ned i støvlen. Den følger din fod og ankel ved dine hurtige retningsskift og bliver siddende på foden. Kompressionsoverdelen er i et enkelt stykke, så du får en super boldkontrol- og følelse når du har skoen på.

Sål og knopper

Sålen er rimelig fleksibel og kan bøjes og drejes i flere forskellige retninger. Det er ikke en sprintsål, selvom det kan føles sådan når du sidder med støvlen i hænderne.

Ydersålen er fleksibel og bygget med en særlig torsionkonstruktion, som sikrer stabilitet.

Indersålen kan ikke fjernes fra skoen. Det er noget vi ofte ser i denne prisklasse fra Adidas. Men fordi sålen kan fjernes helt fra X 18.2, burde det også kunne lade sig gøre her.

Knopperne er FG+AG.

Pasform og bredden

Når du har taget skoene på, kan dine fødder se brede ud. Det er konstruktionen og de lave snørebånds’holdere’, som er skyld i det.

Fittet er udemærket og de sidder relativt tæt til foden. Hvad der derimod ikke føles så godt er hælen: Pga. konstruktionen føles det som om, at hælen kommer højt op i skoen og det kan føles som om, at den svupper når du går i skoen.

Adidas X 18.3 er hverken en smal eller bred sko. Har du meget brede fødder er det ikke denne model du skal hoppe i.

Størrelsen er normal.

Opsummering

Skoen er markant billigere end de andre i serien og kvaliteten følger prisen. Støvlen er gennemsnitlig og byder ikke på noget banebrydende nyt. Fittet er udmærket, men hælen sidder mærkeligt i støvlen.

Bottom line er at der findes andre sko, som sidder bedre på din fod og som koster det samme som Adidas X 18.3 gør det. Men vil du have en sko i X-designet til en billigere penge er disse sko et udmærket valg. Vil du bruge lidt flere penge på din X-støvle, kan vi anbefale Adidas X 18.2.