Adidas stopper produktionen

Siden 1994, hvor Adidas for alvor slog igennem herhjemme, med deres Predator fodboldstøvle, har de tyske giganter været en dominerende faktor for fodboldstøvler.

Men nu er der i den grad nye vinde på vej…

Slut med de fire siloer

Der har længe været snak om store ændringer hos Adidas, og deres fodboldstøvle-linje og nu viser det sig, at Adidas simpelthen skrotter både Predator, Nitrocharge, Adizero og Adipure siloerne.

Det sker til fordel for to helt nye siloer, samt den specifikke Messi-linje, der blev lanceret i december 2014: Adidas Messi 10.1.

Adidas’ nye siloer

Fra den kommende sommer 2015, vil man altså ikke længere producere de hidtil fire kendte siloer. I stedet vil man altså fokusere på de to linjer samt den specielle Messi-linje.

Adidas X 15.1

Til sommer vil Adidas lancere den helt nye linje, som de kalder Adidas X 15.1. Som sagt en helt ny linje, hvor Adidas har forsøgt at bygge en støvle, til de spillere der skal ændre kampene på egen hånd.

Adidas X 15.1

Når man kigger på støvlen, er det man nok lægger mest mærke til, den sok-lignende implementation ved åbningen, der minder utroligt meget om Nikes Dynamic Fit Collar, på både Nikes Magista og Mercurial støvler, som dog er væsentlig højere.

Spillere som Thomas Müller og Gareth Bale har allerede afprøvet de nye støvler i black-out udgaver, mens også Luis Suarez, Diego Costa og James Rodrigues forventes at benytte sig af støvlen, når den lanceres.

Den unavngivne

Xabi-Alonso-2015-nye-adidas-Prototype-fodboldstovler

Som billedet viser, så er den anden silo også blevet afprøvet af visse topspillere, i dette tilfælde Xabi Alonso. Også Iker Casillas og Koke har afprøvet en black-out udgave, af denne nye støvle fra Adidas.

Det er ikke svært at se, at der er tale om en støvle, der specielt på overflade er markant anderledes end Adidas X 15.1.

Et meget kraftigt mønster, dominerer overfladen på støvlen, formentlig lavet for at skabe maksimal greb i bolden, til de spillere, der skal styre spillet og dermed have 110% kontrol over bolden.

Bevar tålmodigheden

Indtil det bliver sommer, må vi “nøjes” med de fire i øvrigt skarpe siloer, som Adidas for nuværende kan præsentere. Og de stopper ikke med at udgive nye versioner, af de allerede eksisterende siloer.

Adidas-2015-There-Will-Be-Haters-fodboldstovler

F.eks. udkom den helt nye #ThereWillBeHaters kollektion i starten af året, med en helt nye designlinje af både Predator, Nitrocharge, Adipure og Adizero.

Og sådan vi vil forsætte med at se nye udgaver af de eksisterende siloer, frem til sommeren, så man skal ikke fortvivle helt.

Er du i tvivl om, hvilken Adidas støvle du skal vælge, har vi skrevet 4 omfattende artikler, om hver af de fire siloer:

VN:F [1.9.22_1171]
Indlæggets karakter
Rating: 0.0/5 (0 stemmer afgivet)

Skriv en kommentar