Chelseas trøjer lækket

Chelsea har allerede kunne fejre mesterskabet, og nu kan du se, hvilke trøjer de engelske mestre formentlig skal spille i den kommende sæson. Der er nemlig blevet lækket billeder af de nye trøjer for 2015/2016.

Chelsea har fået en ny sponsor i Yokohama, og det er altså deres logo, som kommer til at pryde brystet, efter aftalen med Samsung udløber i juni 2015.

Stilren og flot

Hjemmetrøjen er naturligvis blå, og Adidas har valgt at lade sig inspirere af den nye sponsors farver i det øvrige farvevalg til trøjen. Der er nemlig blevet tilført rødt på trøjen – sidste gang det skete var i 2010/2011-sæsonen.

Chelsea hjemmetrøje 2015/206Ærmernes kanter ligner det franske flag med den røde, hvide og blå stribe, og kraven har fået samme farver.

Derudover er der lagt tynde, mørkeblå, lodrette striber på fronten, mens Adidas’ striber over ærmerne er hvide.

Det er altså en super klassisk trøje, som Adidas har lavet til Chelsea, hvor farverne samtidig harmonerer flot.

 

Fransk-inspireret udetrøje

Udetrøjen er hvid, og her har Adidas ellers benyttet sig af de samme farvekombinationer som på hjemmetrøjen.

Chelseas udetrøje 2015/2016Ærmerne har fået nogle brede striber i rød, hvid og blå, og var det ikke for Chelseas logo, kunne man fristes til at tro, at der var tale om en fransk landsholdstrøje.

Chelseas logo, Adidas’ logo, striberne på ærmerne samt trøjens nederste kant er blå, mens Yokohamas logo er rødt og sort.

Det er en rigtig simpel trøje, som Adidas har kreeret.

Lækker tredjetrøje

Chelseas tredjetrøje er faktisk en super fed trøje, som nok skal skabe begejstring blandt fansene. Der er ifølge de lækkede billeder tale om en sort trøje, som man sagtens ville kunne bruge til hverdag også.

Chelseas tredjetrøje 2015/2016Der er lagt et gråligt mønster på trøjens front, som er med til at give trøjen struktur.

Adidas’ striber og logo og Chelseas logo er hvidt, ligesom Yokohama står med hvidt. Kun Yokohamas logo er rødt, og det bryder flot den mørke trøje.

Chelseas spillere får tre rigtig stilrene trøjer at have på i den kommende sæson.

 

Hvornår kommer Chelseas trøjer?

Det forventes, at de nye trøjer bliver præsenteret i starten af sommeren 2015.

VN:F [1.9.22_1171]
Indlæggets karakter
Rating: 0.0/5 (0 stemmer afgivet)