En ny klassiker: Adidas Gloro

Pløsen er tilbage, stilen er enkel, og prisen er god. Adidas har med Adidas Gloro lavet en støvle, der kan blive en klassiker.

Adidas GloroAdidas Gloro hvid

2015 blev året, hvor Adidas bragte pløsen tilbage på toppen af en fodboldstøvle. De fleste kan nok huske den fra de Predator-støvler, som David Beckham benyttede sig af under VM 2002.

Nu kan man igen få glæde af beskyttelsen af snørebåndene, og samtidig giver pløsen en større og mere ren sparkeflade på Adidas Gloro. Den bliver præcis, hvor den skal ved hjælp af en tyk elastik.

Overdel i læder

Selve støvlen er lavet med kængurulæder, det såkaldte K-læder, kombineret med kunstlæder på hælen.

Adidas Gloro rødAdidas Gloro gul

Det bløde læder gør støvlen behagelig at have på og giver bedre boldkontrol, mens kunstlæderet styrker hælen og gør den mere stabil.

Fordi støvlen er lavet af læder, er det vigtigt, at den sidder til, når du prøver den. Den vil nemlig give sig lidt, når du har brugt den i noget tid.

Til gengæld former læderet sig efter din fod, og det giver et rigtig godt fit.

Passer alle fødder

Mellemsålen har en blød EVA støddæmpning, mens sålen er lavet af Adidas’ comfort frame, som kendes fra Adipure 11pro-støvlerne.

Adidas Gloro grønAdidas Gloro blå

Sålen er på Gloro lavet med flere og mindre knopper for at give øget stabilitet, og så er halvdelen af knopperne gennemsigtige. En super fed detalje på støvlen.

Sålen er forholdsvis bred, og det betyder, at støvlen passer de fleste fødder. Adidas har virkelig lagt sig i selen for at lave en komfortabel støvle til alle, og det er i høj grad lykkes.

Flere farver

Adidas Gloro fodboldstøvler

Støvlen vejer kun 238 gram og findes i seks forskellige farvekombinationer: Sort/hvid, hvid/sort, sort/rød, sort/blå, sort/grøn og sort/gul.

Støvlen er lavet til naturlige græsbaner og er en god all-round støvle.

Køb den hvis…

… du gerne vil have en enkel og behagelig støvle i en god kvalitet til en god pris. Det er et sikkert køb for alle typer af spillere, og den roses allerede i flere anmeldelser.

Køb den ikke hvis…

… du vil have den seneste teknologi i støvlerne, der kan give dig lidt ekstra på banen. Adidas Gloro er ikke fyldt med det nyeste teknologi, men har det mest nødvendige for at skabe en rigtig god støvle.

VN:F [1.9.22_1171]
Indlæggets karakter
Rating: 0.0/5 (0 stemmer afgivet)

Skriv en kommentar