Espanyol hjemmebanetrøje 2015/16

Espanyol hjemmebanetrøje 2015/16

Trøjen kan ikke købes i danske butikker.


Espanyol udebanetrøje 2015/16

Espanyol udebanetrøje 2015/16

Trøjen kan ikke købes i danske butikker.

Er det gået forbi din næse, at Barcelona ligger by til andre klubber end FC Barcelona, er det måske lidt svært at bebrejde dig. Det er dog ikke desto mindre tilfældet.

Men byen hvor man holder til, er så også en af de eneste ting RCD Espanyol har til fælles med storebror og lokalrivalerne FC Barcelona.

Mængden af fans, størrelsen på stadion, stjernenavne i truppen og ikke mindst mængden af titler gør, at Espanyol pt. og formentlig i mange år fremover, vil være den lille i Barcelona og en Espanyol trøje i mange år fremover, vil være mindre eftertragtet.

Det betyder dog ikke, at Espanyol er helt uden evner. Selvom den bedste placering man har opnået i Primera Division, er fire 3. pladser, senest i 1986-87, har man trods alt fire Copa del Rey titler i pokalskabet.

80 sæsoner i La Liga er heller ikke noget der går ubemærket hen, selvom man ikke er en klub der hiver pokaler hjem i en lind strøm.

Kendte spillere i en Espanyol trøje

Det er ikke mange verdensstjerner der har båret en Espanyol trøje i deres karriere, men hvis man nævner navne som Mauricio Pochettino (nåede også at trække i en Paris St. Germain trøje efter hans første periode i klubben, inden han returnerede for at afslutte sin karriere) og især Raul Tamudo, vil mange fodboldfans alligevel kunne nikke genkendende til store spillere.

Især Raul Tamudo, er om nogen en klublegende. Ikke alene er han den med flest mål som Espanyol spiller med 129 mål, han er også spilleren med flest optrædender i en Espanyol trøje.

389 gange har Tamudo repræsenteret igennem 14 sæsoner fra 1996-2010, og når man samtidig er den flittigst scorende spiller i klubbens historie, så har man gjort sig fuldt fortjent til at være en klublegende. Også legenden over dem alle formentlig.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Indlæggets karakter
Rating: 0.0/5 (0 stemmer afgivet)

Skriv en kommentar