Fodboldstøvler nyheder – uge 10

Hver søndag tager vi en rundtur og kigger på nogle af de nye fodboldstøvler, der er kommet på markedet i den seneste uge.

I denne uge ser vi på tre nye støvler fra Adidas. Umbro udgiver en støvle designet til velgørenhed. Og så er der lidt sladder om Messis nye støvler.

Adidas Copa Gloro 17.2 sort/rød

Man kunne kalde det en hybridstøvle. Man kunne også bare kalde det en fusion mellem to af Adidas’ siloer, nemlig Adidas Copa Mundial og Adidas Gloro.

Det er hvad Adidas Copa Gloro 17.2 sort/rød er. En ny farvevariant af den lidt specielle fusions fodboldstøvle.

Adidas Copa Gloro er til fans af “den gode gamle fodboldstøvle”, som os der var unge i 1980’erne og før kender dem.

Klassisk design med en støvle i Taurus læder, en klassisk og stor pløs og ikke mindst farver der på alle måder signalerer retro.

Adidas Ace 17+ PureControl “Black/Shock Pink”

Vi kender Adidas’ Ace silo og i denne uge frigav tyskerne så endnu en farvevariant af Ace 17+ PureControl støvlen.

En flot sort støvle, med en neon/pink farve, eller “Shock Pink” som de selv kalder den, på de legendariske Adidas striber.

Adidas Ace 17+ Purecontrol Black/Shock Pink

Det er dog ikke en støvle man kan købe i Danmark, da den blev udgivet eksklusivt hos Pro:Direct Soccer, hvor den nu ser ud til allerede at være udsolgt.

Alligevel syntes jeg den skulle nævnes, da jeg personligt synes kombinationen af en sort støvle med den hidsige pink farve, og blå knopper og kant på adidas striberne, er en ultra fed farvekombi.

Adidas Ace 17 ANJA

Side man i 1975 for første gang, lancerede en støvle lavet specielt til kvinder, har man udgivet flere støvler i lavet til kvinderne.

Nu frigiver Adidas så for første gang, en såkaldt “limited edition” støvle i ANJA kollektionen.

Adidas Ace 17.1 ANJA fodboldstøvler til kvinder

Kraftigt inspireret af originalen, er Adidas Ace 17.1 ANJA holdt i hvid med de klassiske striber i sort. Sålen er i “offwhite” eller en cremet hvid om man vil.

På pløsen kan man se Adidas’ logo sammen med “ANJA” på et blåt badge.

Støvlen er lavet i læder hele vejen igennem.

Umbro Chapecoense Velocita Graffia

Torsdag aften blev der afholdt en fundraiser til støtte for den brasilianske klub Chapecoense der i november sidste år, var en del af et flystyrt i Columbia og mistede 19 spillere og ansatte.

Siden da, er “Forca Chape” blevet brugt verden over som støtte til klubben, der i brasilianske sammenhænge er en lille klub, som på vej til klubbens største kamp nogensinde, finalen i Copa Sudamerica, altså blev udsat for en ufattelig tragedie.

Til torsdag aftens fundraiser, havde Umbro (klubbens trøjesponsor) samarbejdet med Graffia Studio om at designe en helt speciel støvle i kun et eksemplar.

Umbro Chapecoense Velocita Graffia

Vi kan hurtigt blive enige om, at støvlen rent æstetisk måske ikke er flotte i verden, men alene den emotionelle værdi, for ikke at nævne den sum penge støvlerne kunne indbringe klubben, nulstiller betydningen af støvlens æstetiske værdi.

Støvlen er baseret på Umbros Velocity silo, med klubbens grønne farve og logo på siderne og hælen, en helt sort overdel og en sål af guld.

Farvevalget fortæller i sig selv historien om en klub der oplevede dets sorteste stund på vej til klubbens største kamp nogensinde. Og endte med at vinde guldet da finalemodstanderen Atletico Nacional, mente de skulle have trofæet.

Skulle du have lyst til at støtte klubben, kan du gøre det her.

Messis nye støvler fanget på billede

Nogle gange er det sladder der skal til, og med en spiller som Lionel Messi er det oplagt at lure på, hvordan hans nye støvler til den kommende 17/18 sæson kommer til at se ud.

Vi ved allerede, at han kommer til at spille i Adidas’ kommende Nemeziz silo, der afløser Messis egen Adidas Messi silo, men ingen ved endnu hvordan de kommer til at se ud.

Et billede delt af Messi selv på de sociale medier viser nu, at argentineren allerede har haft mulighede for at afprøve dem.

Lionel Messi nye støvler Lionel Messi nye støvler

Det er svært at se ret mange detaljer på nogle af billederne, men man kan dog se, at Messi igen har valgt ikke spille i støvler uden snørrebånd, selvom Nemeziz siloen netop er lavet uden snørrebånd oprindeligt.

Man kan også se det der ligner en højere hælkap end den Nemeziz prototype der blev lækket for nogle uger siden.

Adidas Nemeziz prototype

VN:F [1.9.22_1171]
Indlæggets karakter
Rating: 0.0/5 (0 stemmer afgivet)

Skriv en kommentar