Fodboldstøvler nyheder – uge 9

Hver søndag tager vi en rundtur og kigger på nogle af de nye fodboldstøvler, der er kommet på markedet i den seneste uge.

I denne uge ser vi på 4 udgivelser fra hhv. Nike, Adidas, Puma og Under Armour.

Nike Hypervenom 3 Black Pack/Strike Night

Nike har det bare med at komme med fede farvevarianter og Nike Hypervenom 3 Black Pack (eller Strike Night om man vil) er ingen undtagelse.

Nike Hypervenom 3 Black Pack

En fantastisk lækker støvle i sort (“antracit” hvis man skal blive lidt farvenørdet), med Nikes Swoosh i sølv både på forfoden og hælen, samt røde snørrebåndshuller og røde detaljer på den forreste del af sålen.

Nike Hypervenom 3 Black Pack sål

En virkeligt lækker støvle, designet til den skarpeste angriber.

Nike Hypervenom 3 Black Pack top

adidas Camouflage Pack

adidas lancerede i løbet af ugen, en nærmest diametral modsætning til Nikes Black Pack, med deres Camouflage Pack til både adidas ACE 17+ PureControl og adidas X16+ PureChaos.

Adidas Camouflage Pack White

“Camouflage” må i denne sammenhæng næsten hentyde til den årstid vi er på vej ud af. Med de lyse og hvide toner, ville de i hvert fald gemme sig fremragende på et snedækket græstæppe.

Adidas Camouflage Pack White front

Hvad enten du vælger støvlen til lækker boldkontrol (PureControl) eller til at skabe kaos i modstanderens forsvarsrækker (PureChaos).

Puma King Chrome

Man må bare sige, at skal nogle af de mest legendariske støvler nævnes, er Puma King simpelthen ikke til at komme uden om.

Puma King Chrome sort

Fredag kom Puma så med en ny variant af den legendariske støvle og de gør det med budskabet “For those with a bit of class”. Uden tvivl en hentydning til os der bruger nogle mere farverige fodboldstøvler.

Puma King Chrome hvid

For hvor Puma King i dag sagtens kan fås i mere farvestrålende varianter, så er disse udgaver holdt i klassisk sort og hvid, med pløse i såkaldt “Chrome” eller det man også kunne kalde sølv.

Og man ved bare, at man får en lækker støvle når man køber et par Puma King Chrome. Det kan godt være du ikke får alverdens pangfarver med i købet. Til gengæld får du en støvle lavet i premium læder, der giver en fantastisk komfort og som en italiensk støvle, produceret på en italiensk fabrik, er det næsten som at trække fodboldstøvlernes svar på en Ferrari på fødderne.

Du finder de lækre støvler lige her.

Under Armour ClutchFit Rød

Under Armour er ikke blandt de mest populære støvler, men det gør jo ikke, at de ikke leverer både lækre og flotte fodboldstøvler. Det er deres nyeste udgivelse et virkeligt godt eksempel på.

Under Armour Rød

Under Armour ClutchFit kom i løbet af ugen i en fantastisk frisk rød farvevariant, efter man kunne spotte Southamptons målmand Fraser Forster have dem på sidste søndags EFL Cup finale mod Manchester United.

Under Armour Rød hæl

Under Armour ClutchFit er en støvle bygget til dig der har behov for stor kontrol over bolden. Det indebærer især en lækker og blød overdel, der giver en forbedret komfort og et godt touch på bolden.

Under Armour Rød top

Så nu kan du kopiere Fraser Forster, og måske inden længe vi også ser spillere som Granit Xhaka eller Jonathan Tah, i samme farvevariant. Find dem lige her.

VN:F [1.9.22_1171]
Indlæggets karakter
Rating: 0.0/5 (0 stemmer afgivet)

Skriv en kommentar