Fodboldstøvler med sok

Du har sikkert set dem ude i butikkerne: Fodboldstøvler med sok. Et relativt nyt koncept, når det kommer til fodboldstøvler. Du finder et stort udvalg af forskellige modeller herunder.

Vi hjælper dig også med at finde ud af, hvorfor du skal købe fodboldstøvler med sok. For at gøre det endnu nemmere for dig har vi sågar udvalgt nogle modeller, som du med fordel kan købe og få stor glæde af.

Hvorfor skal jeg bruge fodboldstøvler med sok?

Sokken i støvlen skal give dig en bedre fornemmelse med skoen. Derudover giver skoen dig en højere komfort og en bedre pasform, end de støvler uden indbygget sok i. På nogle støvler kan det føles, som om man slet ikke har en fodboldstøvle på, fordi det føles så naturligt, som det gør.

Ud over den øgede komfort får du altså også en øget stabilitet mellem støvle og fod, og den naturlige føling mellem fod og støvle giver dig bedre boldføling.

Udvalgte fodboldstøvler med sok

Siden den første fodboldstøvle med sok blev lanceret i 2014 er markedet for dette produkt steget stødt. Det betyder, at der i dag er fodboldstøvler med sok fra blandt andet adidas, Nike og PUMA – altså de største brands indenfor fodboldstøvler.

Vi kan fortælle nok så meget om fodboldstøvler med indbyggede sokker. Men eksempler er nu engang bare bedre end blot at fortælle om produktet. Derfor vil vi nedenunder denne tekst vise dig modeller, som netop er en støvle med en indbygget sok.

PUMA evoTouch

fodboldstøvler med sok, PUMA evotouch

Én af de mange støvler på markedet med sok er denne sko fra PUMA evoTouch-serien. Faktisk er det den første sokke-sko, som PUMA har lanceret.

Ligesom så mange andre støvler med sok så giver denne model også et rigtig godt greb omkring foden. Selvom denne model er en af de billige i evo-serien, så får spilleren stadig en lækker støvle, hvor der er god føling med både bold og underlag ved brug.

Selve sokken er lavet med en teknik kaldet evoKNIT, som er blevet specielt udviklet til netop denne silo.

Vi har lavet en længere beskrivelse af skoen her, hvis du vil læse mere om PUMAs evoTouch-serie.

Støvlen er designet til midtbanespillere og de spillere, som er let til bens og ofte har bolden i spil. Derfor er det blandt andet spillere som Cesc Fàbregas og Marco Verratti, som bruger støvlen på banen.

Nike Mercurial

Mercurial, fodboldstøvler med sok

En anden model indenfor de såkaldte sokkestøvler er Nikes Mercurial. Den afbillede sko er en del af deres Time To Shine-kollektion, som skal hylde Champions League.

Ligesom PUMA evoTouch er denne støvle designet til den eksplosive spiller, som har fart over feltet på banen. Sokken er lavet længere end man tidligere har set hos Nike og på grund af dens materiale, sidder sokken og støvlen så tæt på din fod, at du har en god følelse med den og er sikker på, at den ikke skrider nogen steder. Det kan nærmest føles som om, at dine fødder bliver en forlængelse af dine ben.

Mercurial bruges af spillere som Cristiano Ronaldo, Neymar, Alexis Sánchez og Zlatan Ibrahimovic.

Nike Mercurial kan købes her.

adidas ACE 17+PureControl FG/AG Thunderstorm

Thunderstorm, fodboldstøvler med sok

adidas Thunderstorm er en del af ACE-siloen og er inspireret af tordenstormens voldsomme kraft og dens betagende fremtræden.

Overdelen er lavet med PrimeKnit-teknologi som sikrer, at støvlen og den indbyggede sok følger fodens bevægelser ned til mindste detalje. Teknologien PrimeCut er også anvendt sammen med kompressionsmateriale, som begge giver dig en strømlinet kontakt mellem ankel og støvle. Du vil også med denne støvle få en optimal boldføling lige fra det første spark.

ACE bruges af spillere som Mesut Özil, Ivan Rakitic og Paul Pogba

Du kan købe støvlen her.

Hvilken spillere bruger en fodboldstøvle med sok?

Som det måske tydeligt fremgår af ovenstående produktbeskrivelser, så egner alle de viste støvler sig glimrende til den hurtige angriber, som skal have fart over feltet. Fordi støvlerne giver en formidabel kontakt mellem foden, støvlen og bolden/banen og skoen tilpasser sig din fod, så er disse former for støvler et rigtig godt valg, hvis du er angriber eller forsvarer på banen.

Selvfølgelig kan støvlen også bruges af dig, som bare gerne vil have en støvle med sokeffekt i. Bare fordi du ikke har de nævnte positioner på banen, skal du ikke holde dig tilbage fra disse former for sko.