Fodboldtrøjer nyheder – uge 11

Hver mandag tager vi en rundtur og kigger på nogle af de nye fodboldtrøjer, der er kommet på markedet i den seneste uge.

Denne uge ser vi bl.a. på nye landsholdstrøjer – og ikke alle skal bruges, og rygter om trøjer til store Premier League klubber.

Frankrig får ny tredjetrøje – de ikke skal bruge

At præsentere en ny trøje, for så at annoncere, at den aldrig vil blive benyttet, lyder som beskrivelsen af en virkeligt dårlig idé.

Men når det kommer til den 3. trøje det franske landshold og Nike præsenterede i den forgangne uge, så drejer det sig i stedet om, at hylde den franske tilhængerkultur.

Frankrig 2017 3. trøje

Det kan dog undre lidt, når det amerikanske kvindelandshold allerede har benyttet sig af deres nye 3. trøje og England forventes at gøre det samme.

Franskmændende kan dog trøste sig med, at de ikke er de eneste der får en 3. trøje de aldrig kommer til at bruge.

Brasilien vil heller ikke benytte deres nye 3. trøje fra Nike, da det brasilianske fodboldforbund ikke tillader landsholdet at benytte andre trøjer, end den gule hjemmebanetrøje og den blå udebanetrøje.

Englands nye 3. trøje

Som allerede nævnt, har England også præsenteret en ny 3. trøje – og det forventes at de får brug for den, modsat deres franske kollegaer.

England 2017 3. trøje front

Trøjen er holdt i en utrolig ren stil, med mørke farver (navy og sort), krydret med det engelske emblem i i sølv og turkise farver, og selvfølgelig Nikes Swoosh i hvid.

En klassisk trøje, der hylder den engelske klasse og gentleman-stil og som vi forhåbentlig kommer til at se i løbet af foråret, når England skal forsøge at forsætte deres færd mod VM 2018 i Rusland.

England 2017 3. trøje

Chapecoense 2017 hjemmebanetrøje

I sidste uge kunne vi fortælle, at man kunne købe et sæt fodboldstøvler designet som hyldest og støtte til den brasilianske klub Chapecoense, der oplevede en ufatteligt tragedie i november sidste år, hvor holdet styrtede ned med fly i Columbia og det meste af  holdet blev udslettet.

Chapecoense 2017 hjemmebanetrøje

I denne uge kunne brasilianerne så præsentere deres nye trøje, da de mødte Lanús på hjemmebane i Copa Libertadores.

Trøjen er holdt helt i grøn, klubbens farver, men med både klubbens og Umbros logoer i lysgrønne nuancer. En ret fed trøje må jeg indrømme.

Og så kan de samtidig prale af, at have beviset på, at de vandt Copa Sudamericana i sidste sæson, midt på brystet.

Rygter: Liverpool udebane- og 3.-trøje

Så er der rygter for Liverpool folket, om den kommende sæsons trøjer – både udebane- og 3.-trøje.

I sidste uge, præcis den 15. marts, kunne klubben fejre 125 års jubilæum og det skal naturligvis fejres, på de kommende trøjer.

Det vil bl.a. betyder et “nyt” emblem inspireret af det første emblem der blev brugt på en Liverpooltrøje.

Liverpools første emblem

Hvad angår Liverpools 2017/18 hjemmebanetrøje, så er det eneste man ved med sikkerhed, at den lanceres allerede i april og at den naturligvis holdes i den traditionelle røde trøje.

Til gengæld er der flere rygter om Liverpools 2017/18 udebanetrøje. Rygterne går på, at designet kunne komme til at ligne trøjen fra 2010/11 sæsonen, med trøjen holdt i hvid med tynde røde striber.

Liverpool 2010/11 udebanetrøje

Nå det kommer til Liverpools 2017/18 3. trøje, skal vi helt tilbage til 2000/01 for at finde inspirationen. Her kunne Michael Owen og resten af Liverpool mandskabet, bl.a. fejre en FA Cup triumf iført en orange trøje. Hvilket altså skulle udgøre inspirationen til den kommende sæsons design.

Liverpool FC Reebok 2000/2001 Away Kit

Rygter: Manchester City 2017/18 hjemmebanetrøje

Endnu flere rygter og denne gang til de blå fra Manchester, nemlig Pep Guardiolas drenge fra Manchester City.

Vi ved med sikkerhed, at Manchester City vil få en sponsor på ærmerne, efter de kunne præsentere en speciel sponsor til ærmerne, som den første klub nogensinde i Premier League.

Det kan ikke overraske, at den kommende Manchester City hjemmebanetrøje for 2017/18 vil være lyseblå, men vi får lidt mere liv i farvevalget end i denne sæson, med detaljer i både hvid og bordeauxrød, lidt som vi så på udebanetrøjen i 2012/13. Og på ærmerne af denne sæsons udebanetrøje for den sags skyld.

Manchester City 2012/13 udebanetrøje

Derudover vil man formenlig se hvide shorts og blå strømper, hvilket er en 180 graders vending på denne sæsons farvekombi på shorts og strømper.

VN:F [1.9.22_1171]
Indlæggets karakter
Rating: 0.0/5 (0 stemmer afgivet)

Skriv en kommentar