Fodboldtrøjer nyheder – uge 12

Hver mandag (okay denne uge er vi lidt forsinket) tager vi en rundtur og kigger på nogle af de nye fodboldtrøjer, der er kommet på markedet i den seneste uge.

Denne uge ser vi på både brasiliansk landsholdstrøje, svenske og amerikanske klubtrøjer og en jubilæumstrøje for en gammel klub.

Brasilien 2017 3. trøje

Ligesom Frankrig og England i uge 11, var det i uge 12 Brasiliens tur til at få en 3. trøje fra Nike.

Trøjen er hold i mørk grøn (Seaweed kalder Nike farven), med en endnu mørkere nuance på skuldre og ærmer.

Det brasilianske fodboldforbunds (CBF) emblem er guldfarvet, mens spillernavne og -numre holdes i den klassiske brasilianske gule farve.

Skal man så forvente at se trøjen i kamp, når Neymar, Coutinho og holdkammeraterne går på banen i løbet af 2017? Næppe.

Den 3. trøje der blev produceret i 2014 i forbindelse med VM i Brasilien, og som har været 3. trøje siden, har aldrig været i aktion og selvom den nye lever op til de regler CBF har udstukket for landsholdstrøjer (kun farver fra flaget må benyttes i kamp), så forventes det, at den nye trøje heller ikke kommer i kamp.

OKC Energy

Det er næppe mange danskere der følger intensivt med i den amerikanske USL liga, den næstbedste række i USA.

Men lige nøjagtigt hvad angår OKC Energy, så skrives der jævnligt om klubben fra Oklahoma, da man i 2014 ansatte Jimmy Nielsen som træner – og han stadig er manden ved roret og klar til en ny sæson.

Og ny sæson er som regel lig med nye trøje, naturligvis også for OKC Energy.

Det er amerikanske Under Armour der designer og producerer klubbens trøjer og de har til 2017 sæsonen designet trøjer der holdes i klubbens traditionelle farver, som man også ser i klublogoet

Hjemmebanetrøjen er grøn og hvid, i tynde vertikale striber på den øverste del, med en helfarvet grøn nederste del.

Udebanetrøjen holdes i et langt mere enkelt design på torsoen, mens ærmerne har fået en omgang neongrønne tern som mønster “ovenpå” den mørkeblå farve der udgør resten af trøjen.

Hammarby 2017 hjemme- og udebanetrøje

Også i det svenske, er man ved at gøre klar til en ny sæson og derfor kommer der også nye trøjer på banen i disse dage.

I denne omgang er det Hammarby der har lanceret både ny hjemme- og udebanetrøje.

Og Puma har ikke genopfundet den dybe tallerken, når det kommer til hjemmebanetrøjen. En klassisk Hammarby trøje, i grønne og hvide striber som klubbens logo. Det er dog meget brede striber vertikalt, modsat det tyne horisontale striber man ser på logoet.

Udebanetrøjen er en noget mere “hidsig” trøje i sort og gul, noget man dog også har set før. Ligesom hjemmebanetrøjen, er det med brede vertikale striber.

Hammarby udebnetrøje 2017

Sheffield Wednesday 150-års jubilæumstrøje

Vi slutter ugens rundtur af med en tur til af de helt store engelske traditionsklubber, nemlig Sheffield Wednesday.

Til den kommende sæson 2017/18, fejrer man klubbens 150 års jubilæum og det gør man naturligvis med en speciel trøje i den anledning.

Man har dog ikke taget den hele vejen, og designet en speciel hjemmebanetrøje, men i stedet gjort som man ser i det meste af fodboldverden i dag, nemlig lavet en 3. trøje.

Ovenstående billede viser ikke den 100% færdige trøje, men i stedet det designforslag trøjens endelige design kommer til at tage udgangspunkt i.

Designet er udfærdiget af den 27-årige fan Karl Nuttall, i en konkurrence hvor det bedste forslag altså skulle udgøre udgangspunktet for det endelige design.

VN:F [1.9.22_1171]
Indlæggets karakter
Rating: 0.0/5 (0 stemmer afgivet)

Skriv en kommentar