Nike Academy Pack lanceret

Nike har lanceret endnu en ny farvekollektion, som også samtidig er en Limited Edition. Nike Academy Pack, er dedikeret The Nike Academy, som er et fodboldakademi for fodboldspillere i England, under 20 år, der ikke har en professionel kontrakt.

Som det er standard med deres kollektioner, så afprøver Nike nye udgaver på udvalgte spillere rundt omkring i verdens største klubber. I dette tilfælde, har alle spillerne på Nike Academy, har haft den fornøjelse at teste og være med til at udvikle, netop denne kollektion – før stjernerne kom på banen.

Nike-2015-Academy-Black-Pack

Hvorfor så lave endnu en kollektion, hvor man gør farverne mere diskrete, mindre fremtrædende, ja nogle vil sige kedelige? Tanken bag designet med designet på Nike Academy Pack er idéen om, at det de unge spillere skal have fokus på, er selve spillet, og ikke hvordan man ser ud.

Vi er jo vant til, at det ydre tæller rigtig meget og mere og mere efterhånden, men når en spiller skal præstere, skal fokus være på spillet på banen og ikke hvad vi som tilskuere synes om spillerens støvler.

Få dit eksemplar nu »

Som nuværende Hull manager Steve Bruce udtrykte det for et par siden, så skal man som ung spiller gøre sig fortjent til at bruge farvede støvler. En betragtning hans tidligere læremester Sir Alex Ferguson i øvrigt var rørende enig i. Derfor er det passende, at en kollektion tilegnet et akademi, er holdt i neutrale farver.

Nike Magista Academy pack

Der få forskelle, mellem de fire designs. Mens Nike Magista udgave, er holdt helt i sort, med undtagelse af indersiden og få knopper, der har fået en omgang “Volt” så at sige, og Nike Tiempo der har fået samme behandling (alle knopper er dog “Volted” på Tiempoen), så har både Nike Hypervenom og Nike Mercurial, få et “reflective” Swoosh på siden.

Nike Hypervenom Academy Pack

Det er i øvrigt den sidste gang, vi ser en ny farvevariant af den første generation af Nike Hypervenom støvlen. Næste gang vi ser en ny Hypervenom, bliver det i maj, hvor Hypervenom 2 bliver lanceret, bl.a. med introduktionen af Dynamic Fit Collar, som vi også kender det fra både Nike Magista og Nike Mercurial.

Få dit eksemplar nu »

VN:F [1.9.22_1171]
Indlæggets karakter
Rating: 5.0/5 (1 stemmer afgivet)
Nike Academy Pack lanceret, 5.0 ud af 5 baseret på 1 stemme

Skriv en kommentar