Nike Hypervenom Phatal fodboldstøvler

Denne side indeholder reklamelinks til samarbejdspartnere.

Vi går fra fantom til Dødbringene med den første nedgradering i Hypervenom-siloen. Lidt dobbelt op på at være en giftig angriber, men som understreger, at Phatal også er en støvle, der giver rigtig gode muligheder for at være farlig for modstanderne.

Forskellen mellem Phantom og Phatal er ikke så store, som man ser det på mange andre nedgraderinger i andre siloer. Den mest markante forskel, ligger i overdelen på støvlen. Resten af støvlen er mere eller mindre bygget på samme måde, som Phantom.

Overdel

Overdelen består stadig af NikeSkin-teknologien, men i stedet for at have tre lag materialer er Phatal konstrueret således, at NikeSkin omslutter Nikes KangaLite-materiale. Det er også med til at give en tyndere overdel.

Så man får fordelene af NikeSkin, altså et godt greb i bolden, men komforten er nedgraderet en smule, uden at det dog bliver markant dårligere, mens den tyndere overdel også er med til at holde vægten nede.

Kigger man på overfladen, ser man også også, at teksturen fra Phantom er mere eller mindre væk. I hvert fald når man stiller de to støvler lige overfor hinanden.

Den mindre tekstur giver naturligvis mindre kontrol over bolden og mindsker også de gode muligheder, Phantom gav for at sætte ekstra skru i bolden ved skud og afleveringer.

Støvlens indre

Phatal er bygget på nøjagtig samme læst, nemlig X1.1. Pasformen holdes på den måde ens, og man får en ensartet fornemmelse af stabilitet og fleksibilitet med brug af samme materialer inde i støvlen.

Det er et rigtig godt udtryk for, at Phatal er en virkeligt god støvle, specielt når man tager prisen i betragtning – sammenlignet med prisen for Phantom.

Sål

Der er minimal forskel på sålen fra topmodellen til den første “take-down”, som de kaldes, eller nedgraderinger som man nok ville kaldet det på dansk.

Opsætningen af knopper er præcis den samme, og Phatal har også Split-toe-teknologien på forfoden.

Finish er minimalt bedre på Phantom, og ellers er det kun rent designmæssige forskelle som for eksempel omkring farver, som man lægger mærke til.

Vælg Nike Hypervenom Phatal hvis…

… du gerne vil have en super støvle, men ikke ønsker at bruge i omegnen af 1.600 kroner. Faktisk kan man som udgangspunkt spare omkring 50 procent på at vælge Phatal frem for Phantom, og forskellen er ikke i nærheden af at ligge på en halvt så god støvle.

Hypervenoms første take-down-model er en af de bedste take-down-modeller på markedet, så når man kan spare rigtig mange penge på at vælge den frem for topmodellen, skal man have et rigtig godt argument for ikke at vælge den.

Vælg IKKE Nike Hypervenom Phatal hvis…

… man har et rigtig godt argument for at købe Phantom. Måske du ønsker lige det sidste kontrol over bolden med Phantoms mere markante mønster i overfladen, eller man ønsker den lidt bedre komfort, som Phantom kan tilbyde.