Nike Hypervenom Phelon fodboldstøvler

Denne side indeholder reklamelinks til samarbejdspartnere.

Den billigste udgave, at Nike Hypervenom kollektionen, er måske den udgave af take-down modeller, der præsterer bedst. Det er ret imponerende hvad Nike har formået at sætte sammen til prisen.

Overdel

Når man ser og mærker på Hypervenom Phelon, lægger man primært mærke til to ting: En mere markant tekstur end på Phatal, men også en lidt tykkere overdel end på både Phatal og Phantom.

Overdelen er ikke begavet med NikeSkin teknologien, men er til gengæld lavet i det Nike kalder Trophy skin, som er et syntetisk materiale. Det giver en mindre fleksibel og blød overdel.

Støvlens indre

Nike har også brugt deres X1.1 læst til at støbe Hypervenom Phelon med. Så pasformen er præcis den samme som på de to topmodeller.

Sålen i foden, er også den samme som på Phatal, og kan også fjernes som på de to andre modeller.

Sål

På sålen “mangler” vi det PEBAX materiale som de to andre modeller var bygget af. I stedet er sålen lavet i TPIU plastik.

Knopsystemet er stadig det samme, og Split-toe teknologien er stadig til stedet på den billigste Hypervenom støvle, men man kan se og mærke en forskel i finish – naturligvis – men uden at det giver et dårligt indtryk.

Vælg Nike Hypervenom Phelon hvis…

… du er nybegynder, eller kun spiller for hyggens skyld. Komforten, touchet på bolden og grebet i banen, kan ikke måle sig med hverken Phantom eller Phatal, så selvom Phelon er en af de bedre støvler på 3. niveau, er der stadig langt til toppen.

Vælg IKKE Nike Hypervenom Phelon hvis…

… du kræver mere, end det mest nødvendige af en støvle. Selvom Phelon bestemt ikke er den værste, at 3. niveau støvlerne på markedet, er der stadig mærkbar forskel mellem Phelon og Phatal og Phantom.

Phelon er ikke til den ambitiøse spiller, men til den glade serie-spiller, der spiller lige så meget for hyggens skyld.

Er du i tvivl om, hvordan du tager det rigtige valg, og køber de helt rigtige støvler? Læs min store guide, så du køber de rigtige fodboldstøvler næste gang.