Nike Magista Onda fodboldstøvler

Nu kommer vi helt ned på det laveste niveau i Magista-pyramiden. Magista Onda er det man med lidt frækhed, kan kalde en begynderstøvle.

Egenskaber er de samme som de andre modeller i Magista kollektionen, men der skal ikke være tvivl om, at kvaliteten er et niveau under specielt Opus og Obra modellerne.

Hvad får du?

Overdelen er ikke længere hverken KangaLite eller NikeSkin, men derimod Nikes Trophy materiale. Et syntestisk stof, der giver den fordel, at det er nemt at rengøre støvlen, men ikke kan tilbyde helt samme greb som hverken KangaLite eller NikeSkin.

Det manglede greb i Trophy materialet, forsøger Nike at godtgøre, med en tekstur i overdelen, der minder om en vaffel, præcis som med Magista Orden.

Den nederste del af støvlen, er også identisk med Magista Orden, hvilket vil sige en sål af TPU materiale, samt koniske knopper, kombineret med “bladede” knopper på forfoden.

Som noget lidt unikt, så er Magista Onda faktisk lettere end både Magista Opus og Magista Orden. En egenskab man ikke ligefrem forventer, af en støvle fra det nederste lag, i en Nike silo, og det må siges at være et absolut plus.

Vælg Magista Onda hvis du…

… er nybegynder, eller spiller udelukkende for hyggens og 3. halvlegs skyld. Prisen er overkommelig, og selvom den ikke kan sammenlignes med topmodeller som Obra eller Opus, er det stadig en støvle bygget efter samme mål.

Du får altså stadig en støvle, til dig der er meget i berøring med bolden, midt på banen hvor pladsen er trang.

Vælg IKKE Magista Onda hvis du…

… du er seriøs omkring din fodboldkarriere. Divisionsspillere eller unge elitespillere, vil få en fornemmelse af, at man var lidt for nærig med pengepungen, når det kommer til deres vigtigste værktøj.

Selvom Onda benytter samme knopsystem som Magista Obra, giver det sig selv, at forskellen på rundt regnet 1.500 kr., ikke går ubemærket hen.