Nike Magista Orden fodboldstøvler

Vi har bevæget os ned i tredje lag af Magista-pyramiden, hvor vi finder Orden modellen. Det lag vi kunne kalde en “god støvle til prisen”.

Du får ikke den absolutte topstøvle, men du får stadig en støvle, der for langt de fleste spillere, vil gøre rigtig meget for deres spil.

Hvad er forskellen?

Overdelen på Magista Orden, er 100% Nike KangaLite. Du får stadig et godt greb, specielt for en støvle til den pris, men helt måle sig med Opus kan Orden trods alt ikke.

Sålen er ikke længere lavet i PEBAX nylon, men i stedet det lette TPU materiale (Thermo Polyurethane), hvilket giver lidt mindre fleksibilitet i støvlen, hvilket for den absolutte topspiller er et problem, men for den almindelige spiller, ikke mærkes som et tab.

Hvad får man så?

Støvlens knopsystem er stadig det samme, med primært koniske knopper, suppleret at 3 “bladede” knopper på forfoden. På den måde får man stadig det samme greb i banen, som på både Obra og Opus modellerne.

Samtidig har man valgt at giver overfladen, en tekstur der kunne minde lidt om en vaffel (velbekomme), hvilket er med til at give ekstra kontrol med bolden.

Inde i støvlen, finder vi en såkaldt EVA indlægssål i skum, der former sig godt til din fod og giver ekstra komfort til din fod.

Vælg Magista Orden hvis du…

… du gerne vil have en god støvle, men ikke ønsker at tømme sparegrisen unødigt.

Magista Orden passer perfekt til dig, hvis du hører til, lige under divisionerne, eller på næstbedste ungdomsniveau, og trods alt gerne lige vil have lidt mere, end bare en fodboldstøvle.

Er du seriøs omkring din fodbold, kan Magista Orden være en god træningsstøvle, med mindre du benytter dig af Obra modellen i kamp – så vil forskellen være for stor.

Vælg IKKE Magista Orden hvis du…

… du virkeligt mener det alvorligt med din fodbold – i hvert fald ikke til kamp.

Men jeg vil vove den påstand, at det for langt de fleste spillere, vil være svært at finde en årsag til, ikke at købe netop Magista Orden, hvis man hører til på midtbanen, med kreative opgaver.

Absolutte topspillere, vil være i stand til at udnytte det fulde potentiale i Opus og Obra modellerne og vil føle, at Orden kommer til kort, mens os almindeligt dødelige, til fulde vil være glade for netop Magista Orden modellen.