Nike Mercurial Veloce fodboldstøvler

Veloce modellen, er Mercurial siloens svar på en ”god til prisen støvlen”. Det er ikke en absolut topstøvle, men til langt de fleste spillere, vil den til fulde leve op til behovene.

Det er ikke en støvle, der benyttes af topspillere, men det betyder ikke, at du ikke får en god støvle.

Du får stadig komfort

Veloce byder stadig på en meget tynd overdel, der smyger sig til din fod, for at opnå den mest naturlige følelse mellem fod og støvle.

Nike har benyttet Avail mikrofiber på Veloce modellen, i stedet for f.eks. Teijin OLM mirkofiberen der bruges på Vapor X.

Stadig som en golfbold

Igen ser vi en overflade, der minder om en golfbold. Det skyldes Micro SpeedControl teknologien, som sammen med Avail mikrofiberen, skaber friktion mellem støvle og bold.

Vi ser ingen All Conditions Control anvendt på Veloce støvlen, men støvlen har stadig et godt greb i bolden, selv i regnvejr – specielt sammenlignet med andre støvletyper.

Og man står stadig godt fast

Også på Veloce modellen, benytter Nike deres Vapor Traction Pattern knopteknologi, der giver optimalt greb i banen, under vendinger i høj fart.

Faktisk er det præcis samme sål, som på Vapor X modellen, altså nylon der båder giver fleksibilitet og stabilitet.

Vælg Mercurial Veloce II hvis…

… du vil have en god støvle, der kan hjælpe dig med, at optimere dine muligheder på banen.

Er du ikke en divisionsspiller, vil Nike Mercurial Veloce II, helt klart ved en super god støvle, til en fornuftig pris.

Den kan være med til at give dig lidt ekstra på banen, uden at du skal tømme pengepungen og uden at du køber noget du aldrig får brugt.

Vælg IKKE Mercurial Veloce II hvis…

Det er faktisk svært at finde årsager til ikke at købe Veloce modellen, med mindre du er absolut topspiller.

Ronaldo, Ribéry og den slags spillere, vil nok ikke finde støvlen tilstrækkelig, men selv spillere i divisionerne, vil kunne bruge Veloce II, og stadig opleve, at det er en rigtig god støvle.

Er du helt ny, kan det være et skridt på vejen, at vælge den billigste Mercurial model (se mere herunder), for at starte forsigtigt ud, specielt prismæssigt.