Nike Tiempo Ligera fodboldstøvler

Nike Tiempo Ligera-støvlen har fået mange flotte ord med på vejen fra anmelderen, da den udkom. Støvlen får også positive vendinger med på sin vej fra os, simpelthen fordi det er en lækker støvle: De sidder godt på foden, er lavet i blødt kalveskind, ligner de andre fra Tiempo-serien og er gode ved hurtige temposkift.

Tiempo-skoene bruges af spillere, som Sergio Ramos, Jérôme Boateng og Gerard Piqué

Materiale og overflade

Skoen er lavet af kalvelæder, hvilket betyder at materialet er lidt tykkere. Støvlen er stadig rigtig blød og føles godt mod foden.

Strukturen i læderet kommer fra bagsiden af skoen. Konstruktionen gør, at der ikke er brugt syninger til støvlen. Istedet kommer der de små bump i læderet, som givet struktur og kant til designet. Det betyder ingenting for den bløde følelse af læderet, at designet er anderledes and andre af Nikes sko.
Den sidste tredjedel af foden, fra logoet til hælen, består af syntetisk materiale.

Pløsen er hæftet fast til overdelen med elastikker, så den bliver siddende på midten af foden under hele træningen/kampen. Derudover er der såkaldte kabler ned igennem skoen. Kablerne holder snørebåndene fast, så de ikke rykker sig når du er i høj fart henover banen.

Sål og knopper på Nike Tiempo Ligura

Ydersålen er designet til at kunne klare intens fart og hurtige vendinger til alle retninger.

Den plastik, som er blevet brugt til sålen er lidt anderledes end den, som er brugt til de andre Tiempo-modeller. Denne plastisk er lidt tyndere, lidt blødere og giver mere fleksbilitet end de andre sko.

De trekantede knopper giver god stabilitet, når du drøner rundt på banen. De sikrer, at du får et godt greb i græsset og du skrider ikke ud på noget tidspunkt.

Pasform og bredden

Når du tager skoen på vil du kunne mærke, at de føles ligeså godt, som de dyre søstermodeller. Normalt er der stor forskel på komforten i de dyre og billige modeller, men ikke ved denne sko.

De kræver ikke meget tilpasning når først de er på, og du kan næsten gå direkte fra æsken og til grønsværen når du har købt skoene.

Hvis du har bede fødder kan du også sagtens købe disse sko. Fordi de er lavet af læder, giver de sig meget når du går med dem. Dine brede fødder vil derfor sagtens kunne passe skoene og du vil få glæde af dem.

Opsummering

Du får altså rigtig meget sko for pengene, hvis du vælger at købe Nike Tiempo Ligera. De er dejlig bløde, både på oversiden af skoen og når du har skoen på, de tilpasser sig din fod så selv brede fødder kan være med, de sidder tæt til foden så den kan klare de hurtige temposkift du laver og de kræver næsten ikke noget tilpasning.