Ny serie af Nike Mercurial lækket

Nikes Mercurial-serie kommer denne sommer i nye udgaver, og der er nu begyndt at florere billeder på nettet af de nye støvler.

Der er virkelig noget at glæde sig til, når Nike tilføjer læder til Superfly og Vapor X samt kommer med nye farvekombinationer.

Nike Mercurial Superfly

Nikes Mercurial Superfly er en af de støvler, der fra sommer kommer i en udgave, hvor der er tilføjet kængurulæder (k-læder).

Ud over Superfly sker det også hos blandt andre Nike Mercurial Vapor X, Nike Hypervenom 2, Nike Magista Obra og Nike Magista Opus.

Nu er der så dukket billeder op af den nye Superfly, og her er det forfoden, som bliver lavet i k-læder. Læderet vil give bolden et blødere sted at lande, og det øger boldkontrollen.

Superfly i læderudgave

Fortsat god støtte

Støvlen er fra anklen og op lavet af en kombination af Flyknit og ACC – All Conditions Control teknologi, der giver et godt greb uanset vejret.

Støvlen vil fortsat have en Dynamic Fit Collar, som giver en bedre støtte og en bedre fornemmelse mellem bolden og grebet i banen.

Nike bruger støvlens farver til at samle de to materialer. Læderet har fået et tegnet Nike swoosh i pink, mens den syntetiske del (hæl og Dynamic Fit Collar) er pink.

Superflys nye farver

Derudover har Nike også lavet nye farvekombinationer til den ’originale’ Superfly.

Nye farver på Superfly

Den kommer i en udgave, der er grå, pink og sort, og i den lidt mere modige udgave, der er helt pink med et optegnet, sort Swoosh.

Superfly i pink

Hvem spiller i Nike Mercurial Superfly?

Det er spillere som Christiano Ronaldo, Alexis Sánchez og Arturo Vidal, som kommer til at vælge mellem de nye Nike Mercurial Superfly-modeller.

Arturo Vidal spiller i Superfly

Arturo Vidal spiller i Superfly.

Hvornår kommer de nye Superfly?

De nye udgaver forventes i butikkerne i juli.

Nike Mercurial Vapor X

Nike Mercurial Vapor X kommer også i en læderudgave samt i nye farver denne sommer.

Vapor X i læder

På samme måde som Superfly får Vapor X tilføjet k-læder på forfoden, mens hælen fortsat vil være i et syntetisk materiale.

Det giver en god støtte i hælen, samtidig med man med læderet får en blødere sparkeflade, der gør det nemmere at håndtere bolden.

Nye farver på Vapor X

Er man ikke til en delvis læderstøvle, så har Nike også en ny udgave af den almindelige Vapor-støvle.

Vapor X i nye farver

Den har fået farverne grå, pink og sort, hvor Nikes Swoosh samt støvlens bund er pink. Det er en god kontrast til den grå grundfarve.

Hvem spiller med Nike Mercurial Vapor X?

Nike Mercurial Vapor X kommer til at sidde på fødderne af blandt andre Eden Hazard, Luka Modric og Raheem Sterling.

Hvornår kommer de nye Vapor X?

Vil du også have støvlerne på dine fødder, skal du være klar i juli, hvor støvlerne forventes at ramme butikkerne.

VN:F [1.9.22_1171]
Indlæggets karakter
Rating: 0.0/5 (0 stemmer afgivet)

Skriv en kommentar