Puma evoPOWER 1.2 Dragons lanceret

I denne weekend, vil vi for første gang se Pumas nye evoPower 1.2 Dragons udgave, når Cesc Fabregas vil have dem på, i topkampen mellem Chelsea og Manchester United.

Derudover forventes det også, at andre topspillere som Dante, Mario Balotelli og Olivier Giroud også vil benytte støvlen i løbet af weekenden.

Puma evoPower 1.2 Dragons bliver benyttet af Cesc Fabregas

Puma evoPower 1.2 Dragons er en del af Pumas Dragons Pack af fodboldstøvler, og er en ny udgave af den nye version af evoPower støvlen, der blev lanceret først på året.

Selve designet, er præget af den dominerende røde farve, med et grønt/blåt skæl-mønster på hælen, samt den klassiske Puma-signatur i hvid.

Puma evoPOWER 1.2 Dragons

Puma evoPOWER 1.2 Japansk Graphic Dragons Rød/Grøn/Blå

Som navnet antyder, er støvlens design inspireret af japansk mytology, hvor drager står for fart, styrke, smidighed og visdom.

Overdelen er lavet i AdaptLite materialet, hvilket giver et glattere look & feel, end en normal Puma evoPower 1.2 fodboldstøvle. For at man som spillere stadig har godt greb i bolden, har Puma kombineret det med GripTex teknologien, der giver en mere ru overflade.

Puma evoPOWER 1.2 Dragons overdel

Under overdelen finder man AccuFoam, som er små puder. Formålet er at gøre sparkefladen større og dermed give større præcision i skudafviklingen.

For at bevare komforten og stabiliteten i støvlen, er også denne støvle bygget på et skelet af Everfitcage-EXT teknologien. Med en lidt højere hæl, har man en støvle, hvor du kan være sikker på, at din fod er placeret stabilt i støvlen.

Puma evoPOWER 1.2 Dragons

Til sidst giver Gradual Stability Frame teknologien under støvlen, yderligere stabilitet, samt fleksibilitet, så du kan leve op til støvlens navn, og overføre maksimalt kraft til dit spil.

Puma evoPOWER 1.2 Dragons sålen

VN:F [1.9.22_1171]
Indlæggets karakter
Rating: 0.0/5 (0 stemmer afgivet)

Skriv en kommentar