Stoke lancerer 2015-16 trøjer

Sæsonen for lancering af klubbernes nye trøjer er så småt i gang. I fredags kom Stoke City, så med deres nye modeller, til både hjemmebane, udebane og målmandstrøjer.

Det er første gang, at Stoke får lavet deres trøjer, af New Balance. New Balance har overtaget de sponsorater, som datterselskabet Warrior Sports oprindeligt har tegnet siden 2013, efter sidstnævnte blev trukket ud af fodboldmarkedet.

Til gengæld ser vi stadig Bet365 som trøjesponsor hos The Potters.

Stoke 2015/16 hjemmebanetrøje

stoke-city-hjemmebanetroje-2015-16-front stoke-city-hjemmebanetroje-2015-16-ryg

Hvis man kigger efter, kan man dog se, at de røde striber, har nogle lidt mørkere nålestriber, og kraven er i rød med en hvid trekant forrest, i modsætning til denne sæsons helt hvide krave.

Stoke 2015/16 udebanetrøje

stoke-city-udebanetroje-2015-16-front stoke-city-udebanetroje-2015-16-ryg

Til gengæld, så er der noget mere liv i udebanetrøjen – som det nærmest altid er tilfældet. Designet er dog sjovt nok, nærmest det samme som i denne sæson, men farverne er anderledes.

Den tværgående stribe, skærf eller bånd om man vil, er i en lækker grøn farve, ligesom kraven, mens resten af trøjen er i sort. Designet er blevet en smule mere enkelt, med fjernelse af små detaljer på ærmet primært, men som sagt ellers et design som fra denne sæson.

Stoke 2015/16 målmandstrøje

stoke-city-maalmandstroje-2015-16-front stoke-city-maalmandstroje-2015-16-ryg

Stoke har til den kommende sæson, valgt nogle meget simple designs til deres målmandstrøjer. Heldækkende farver, med sorte områder omkring albuer og under armene, som de eneste “mønsterbrydere”.

Væk er denne sæsons sorte striber fra siden, kraven og skulderpartiet. Og så har man et par såkaldte “mesh-patterns” (vævet mønster) områder omkring skuldrene og den øverste del af armene.

Den primære målmandstrøje, er lavet i en flot lyseblå farve. En rigtig flot farve synes jeg, som faktisk gør, at det i øvrigt ret ordinære design, lige bliver løftet en tand.

stoke-city-maalmandstroje-ude-2015-16-front stoke-city-maalmandstroje-ude-2015-16-ryg

Den sekundære målmandstrøje, den man typisk vil bruge på udebane, er til den kommende sæson, lavet en orange farve. Jeg kan rigtig godt lide orange, men jeg synes måske den er en smule kedelig. Orange står godt sammen med sort, men med så fladt et design, bliver det måske en anelse kedelig.

VN:F [1.9.22_1171]
Indlæggets karakter
Rating: 0.0/5 (0 stemmer afgivet)

Skriv en kommentar