Fodboldstøvler størrelse 38

38 er en klassisk størrelse, også i fodboldstøvler. Typisk til større børn og unge mennesker, samt kvinder. Og du finder mere end 200 fodboldstøvler i str. 38, i alle de kendte mærker – og lidt flere. I en prisklasse du kan være med på, uanset om du er studeredene eller millionær.

Fodboldstøvler i andre størrelser: 35 36 37 39 40 41 42 43 44 45

Køb fodboldstøvler med omhu. Brug tid på at prøve dem af derhjemme. Køber du dem på nettet, så køb flere størrelser, så du kan teste dem og sende dem du ikke skal bruge retur.

Får du købt forkert, bliver det surt at spille fodbold. Fodboldstøvler der klemmer eller hvor foden glider rundt, giver dårlig boldkontrol og øger risikoen for skader. Både de lette så som vabler og de større, som vrid i ankel og knæ, fordi du står dårligere fast.

Så brug den tid der skal til, for at finde lige præcis den rigtige størrelse. Du kan tage et kig i vores størrelsesguide til fodboldstøvler, hvis du har brug for at undersøge det lidt nærmere.

Det kan godt være, at du aldrig bliver Mbappe eller Messi, men fodboldstøvler i den forkerte størrelse hjælper dig ikke.