Fodboldstøvler størrelse 36

Med mere end 200 modeller, kan du let finde lige præcis de fodboldstøvler i str. 36, du er på udkig efter. Brug filteret til at se støvler i bestemte mærker, priser eller underlag.

Fodboldstøvler i andre størrelser: 35 37 38 39 40 41 42 43 44 45

Husk nu, at når du vælger fodboldstøvler er det vigtigt, at du gør dig klart, hvad der tæller for dig. Du kan få fodboldstøvler der er virkeligt lækre at se på, men som ikke beskytter din fod eller endnu værre: Har den forkerte pasform.

Og så kan du finde nogle mere standard udseende fodboldstøvler, der passer perfekt til dine fødder og giver en god beskyttelse. Som du kan have i mange år.

Mit råd er altid: Vælg den fodboldstøvle, der gør dine fødder glade. Dvs. fodboldstøvler der sidder godt, ikke er for store eller for små, men hvor du bare kan mærke, at dine fødder trives bedst.

På den måde kan du også spille bedre fodbold. Så pyt med, at Neymar, Mbappe og Messi spiller i nogle flottere og federe støvler. Husk på, at de også får nye når det passer dem, eller ligefrem får specialfremstillet støvler der passer lige præcis dem.

Så hvordan ved du, om du har valgt den rigtige størrelse?

Først og fremmest skal du prøve støvlerne på om eftermiddagen, når dine fødder typisk er størst. Fødderne har det med hæve lidt i løbet af dagen, bl.a. pga. varmen i de sko du har på.

Sørg også for at have rigtige fodboldstrømper på, da dette vil påvirke pasformen. Du spiller jo i fodboldstrømper, så støvlerne skal passe til den situation.

Og når du så prøver støvlerne, skal du tjekke, at der er tilstrækkelig plads i tæerne og på siderne, mens hælen skal sidde fast og ikke glide op og ned.

En ekstra lille tip: Mens størrelsen er vigtig, kan nogle spillere have behov for yderligere tilpasning for at opnå den bedste pasform.

Fodindlæg eller specielle snørebånd kan hjælpe med at skabe en mere tilpasset pasform og øge komforten på banen.

Eller det kan være en hjælp at binde snørebåndene på en anden måde, end den helt klassiske. Det kan du f.eks. se hvordan du kan gøre i vores artikel om at binde dine fodboldstøvler rigtigt.