Fodboldstøvler størrelse 45

Vælg mellem mere end 200 modeller, af fodboldstøvler i størrelse 45. Om det er til udendørs på græs, kunstgræs eller grus, eller til den gode gamle indendørs fodbold, så finder du det.

Fodboldstøvler i andre størrelser: 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

Om du er den nye Messi, Sergio Ramos eller Luka Modric, så er den rigtige fodboldstøvle det vigtigste udstyr. Selv de store spillere spiller dårligere, hvis de har den forkerte størrelse på.

Så du skal selvfølgelig også vælge den rigtige størrelse, så du spiller op til dit bedste. Uanset om det måtte være Serie 5 eller du har større ambitioner.

Så husk at prøve nok størrelser, så du får valgt den rigtige. Derved undgår du forkerte belastninger på foden, eller deciderede skader.

Handler du på nettet, kan du let købe flere med hjem og sende dem der ikke passer retur. Og handler du i en fysisk butik, har du mulighed for at prøve dem på stedet, så tag dig god tid når nu du har bevæget dig ud.

En størrelse 45 er til de velvoksne spillere, men huske, at der kan være forskel på mærkerne.

Derfor har jeg også lavet en størrelsesguide, hvor du bl.a. kan se hvilke størrelser der matcher i de forskellige mærker.

Når du så har fundet de størrelser du vil prøve af, skal du finde ud af, hvilke modeller og hvilket materiale du foretrækker.

De fleste fodboldstøvler kommer i kunstige materialer i dag, men du kan stadig få virkeligt gode fodboldstøvler i læder og skind. Det kan være Adidas’ Copa og Copa Mundial, Nikes Tiempo eller Puma Future.

Eller den helt klassiske Puma King, som både Eusebio, Pelé, Cruyff og Maradona har vist deres legendariske evner frem i.

Når du vælger materiale, kan du jo inddrage overvejelser omkring vedligehold af de støvler du køber.

Fodboldstøvler i kunstige materialer, er nemmere at vedligeholde. Ofte skal der blot en klud til for at rengøre dem, mens støvler i naturlige materialer, kræver lidt mere i form af bl.a. imprægnering og læderfedt med jævne mellemrum.

Alle støvler skal luftes efter brug og naturligvis bankes rene under sålen, men der kan altså være lidt arbejde sparet, ved at købe fodboldstøvler i syntetiske materialer.

Læs i øvrigt vores artikel om netop pleje af dine fodboldstøvler. Så er du ret godt dækket ind.

Når nu du prøver de lækre nye fodboldstøvler, så kan du i øvrigt med fordel, afprøve nye måder at binde dem på.

For vi kender alle den klassiske måde, hvor snørebåndene går fra hul til hul, på tværs af støvlen, men der er faktisk mange andre måde at fordele snørebåndene på.

Det kan lette trykket forskellige steder på foden, eller modsat hjælp med at din fod sidder endnu bedre fast, på et område hvor du måske før har haft en lidt løs fornemmelse.

Så gå på jagt i vores artikel om netop det at binde dine fodboldstøvler på den rigtige måde, der passer dine fødder.