Fodboldstøvler størrelse 44

Find din nye fodboldstøvle i str. 44, i det store udvalg herunder. Om du har 200 kr. eller 2.000 kr. så finder du en mulighed. Eller om du er til Nike, Adidas eller Mizuno, så er det en mulighed.

Fodboldstøvler i andre størrelser: 35 36 37 38 39 40 41 42 43 45

At vælge den rigtige størrelse til fodtøj, om det er almindelige sko, fodboldstøvler eller sutsko er i bund og grund det samme.

Forskellen fra sko og sutsko, til fodboldstøvler, er hvordan fodboldstøvler bruges.

De udsættes for langt mere tryk og flere vrid i yderstillinger og derfor er det så meget vigtigere, at vælge den rigtige størrelse.

Vælger du for stort, glider din fod rundt i fodboldstøvlen og yder ikke den nødvendige støtte, når du forsøger den hurtige vending, for at sætte din modstander.

Vælger du for småt, vil din fod hurtigt beklage sig, når du forsøger at sprinte fra modstanderens højre back og du holder kun få minutter på banen. Eller du skal have dine kollegaer til at lege tjener næste dag på arbejde.

Og udvalget er stort.

Altså virkeligt stort.

Mange forskellige mærker, fra Nika og Adidas, til Puma, Mizonu, Lotto og New Balance. Og så nogle små niche-mærker som f.eks. Pantofola d’Oro.

Læg dertil, at de fleste mærker, har flere forskellige modeller, eller designlinjer om man vil.

Så har du altså et kæmpe udvalg, som kan være svært at overskue, men i hvert fald giver mulighed for at finde et par fodboldstøvler, der passer lige præcis din fod.

Du skal beslutte dig for flere ting:

  • Hvad er dit budget? Har du 300 eller 2.000 kr. du vil bruge?
  • Hvad er dit niveau? Spiller du Superliga eller Serie 5?
  • Hvad er du vant til? Skal du forsætte med det mærke og model du kender, eller er det tid til at prøve noget nyt?
  • Er du til syntetisk materiale eller skal vi ud i noget læder eller skind?

Når du så har fundet et par fodboldstøvler du vil afprøve, er det netop det der er vigtigt: At få dem prøvet af.

Prøv meget gerne flere modeller derhjemme, hvis du køber på nettet, eller i butikken, hvis du foretrækker den personlige vejledning.

Hvis ikke du tager dig tid til at få prøvet forskellige modeller, risikerer du at gå unødigt meget på kompromis med pasform og størrelse.

Og husk at tage de strømper på du spiller i normalt – og altså ikke almindelige sokker. Du skal prøve støvlerne i omstændigheder der minder mest muligt om dem du kommer til at bruge støvlerne i.

Du kan ikke prøve dem af til en reel træning eller kamp, så ryger returretten, men du kan som sagt tage fodboldstrømper på, og så kan du prøve dem om eftermiddagen. For der er dine fødder typisk lidt større end resten af dagen.

Held og lykke med valget, og god fornøjelse på banerne.