Fodboldstøvler størrelse 41

Du er langt fra alene, hvis du bruger fodboldstøvler i størrelse 41. Det er en af de mest efterspurgte størrelser. Derfor kan du også finde et kæmpe udvalg herunder, til både almindeligt græs, kunstgræs, indendørs, grusbaner og streetbaner. Og i alle prisklasser.

Fodboldstøvler i andre størrelser: 35 36 37 38 39 40 42 43 44 45

Der er ikke noget mere frustrerende (okay, det er der nok, men følg mig lige her) end at komme hjem med et sæt fodboldstøvler, i den forkerte størrelse. Ud i butikken og bytte og prøve igen. Eller sende retur til webshoppen.

Derfor er min klare opfordring, at bruge tid nok, på at prøve forskellige størrelser, så du vælger rigtigt første gang.

Du kan jo købe flere størrelser hjem, hvis du køber på nettet. Og du kan prøve dem af derhjemme. Det er naturligvis ikke det samme som at prøve dem på græs, men du kan godt få en fornemmelse af, om det er den rigtige størrelse du har valgt.

Du tænker måske: “Jeg bruger 41 i sko”.

Eller: “Jeg har altid brugt størrelse 41, så det går jeg bare med denne gang også”.

Men den går desværre ikke. Specielt ikke, hvis du køber på nettet.

For du kan ikke regne med, at din gamle Nike størrelse 41, svarer til den nye fede model fra Nike.

Og slet ikke størrelse 41 fra et andet mærke.

Mærker og modeller varierer i størrelse og pasform, og derfor skal du prøve støvlerne, inden du køber dem.

Og når du nu er i gang, så gør dig selv den tjeneste at gemme de gamle støvler lidt endnu.

For når du har fundet et par der passer, skal dine fødder også have en chance for at vænne sig til dem.

De første par uger efter købet, bør du tage begge par med, så du stille og roligt lade dine fødder mærke fornemmelsen af dine nye lækre fodboldstøvler.

Start med at bruge de nye og friske støvler, til de lette øvelser og opvarmning, mens de gamle gør deres sidste tjeneste på den største del af træningen.

Og så skru så langsomt op, så du til sidst kan køre en hel træning og kamp med de nye støvler.

Det kan selvfølgelig være svært at gøre for børn, men i det tilfælde kan man vælge at købe nye støvler i forholdsvis god tid og ikke først, når de gamle klemmer hårdt om tæer og fod.

Jo mere fodbold man spiller, jo vigtigere er det med den helt rigtige størrelse og at lave overgangen fra gamle til nye, så let for dine fødder som muligt.

En ting er størrelsen, noget andet er formen på dine fødder.

Har du lidt bredere fødder, eller det modsatte, er det også vigtigt, at du ikke bare går med de første og bedste par i størrelse 41.

Har du brede fødder, kan du tage et kig på vores anbefalinger til brede fodboldstøvler her.

Kæmper man derimod med høj eller lav svang, kan det være en lidt større udfordring. Her kan indlæg være en mulighed, men en anden mulighed kan også være at binde dine fodboldstøvler på en anden måde end du er vant til.

Det kan du jo tage et kig i min artikel om anderledes måder at binde fodboldstøvler på og afprøve nogle af de teknikker jeg viser der.