Fodboldstøvler størrelse 43

Med mere end 200 modeller, skulle det være muligt for dig, at finde en fodboldstøvle i str. 43, der er lige det du kigger efter. Uanset om du spiller Serie 5 eller Superliga, vil du kunne finde en passende støvle herunder. Alle de store mærker, prisklasser og til alle underlag.

Fodboldstøvler i andre størrelser: 35 36 37 38 39 40 41 42 44 45

Der er faktisk ikke rigtigt nogen undskyldning, for at vælge en forkert størrelse, når du køber fodboldstøvler. Ja, altså med mindre du har kæmpe fødder eller har andre udfordringer med dine fødder.

Tag den tid du skal bruge, for at prøve flere størrelse og købe gerne flere modeller med hjem, hvis du handler på nettet.

Og sørg for alt i verden for, at du ikke stiller dig tilfreds med udvalget i den butik du handler i. Hvis ikke de har en størrelse der passer dig, må du gå videre i din søgen.

Dine fødder vil takke dig for evigt. Og det samme vil dine holdkammerater, når de har en medspiller, der rent faktisk kan lægge præcise afleveringer, stå fast på underlaget og score på friløberne.

Så er du på udkig efter et par nye fodboldstøvler, der kan hjælpe dig med at præstere dit allerbedste på banen? Så er du kommet til det rette sted!

Herover ser du et bredt udvalg af fodboldstøvler, der passer til alle typer af spillere. Om du er senior, U10, Old Boys eller Masters.

Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at træffe det perfekte valg, så du kan føle dig som en ægte stjerne, når du betræder det grønne klæde.

Den voksne spiller er det vigtigt at vælge en fodboldstøvle, der passer perfekt til din spillestil og komfortniveau. Der er mange muligheder hvad angår mærker og modeller, med vidt forskellige egenskaber. Så du kan snildt finde et par fodboldstøvler, hvor komfort og præstation kombineres.

Det er værd at overveje, hvilket underlag du oftest spiller på, så du kan vælge den rigtige sål – FG (firm ground) til tørre og faste baner, AG (artificial ground) til kunstgræs, og SG (soft ground) til bløde og våde baner.

Spiller du cirka 50/50 på almindeligt græs og kunstgræs, kan det være en god idé at have to par støvler – et til hvert underlag.

Og så skal du selvfølgelig, finde nogle støvler, der passer til din fods form og størrelse, så du får den bedst mulige støtte til foden og kontrol over bolden.

Når det kommer til børn, skal man ikke blot finde en støvle, der passer i størrelsen, men også en, der hjælper dem med at udvikle deres teknik og færdigheder.

Du finder både letvægtsmodeller, der giver maksimal komfort og fleksibilitet, samt mere avancerede støvler med ekstra stødabsorbering og stabilitet. HUSK: Stødabsorbering i fodboldstøvler, bliver aldrig det samme som i almindelige sko.

Det er vigtigt at vælge en støvle, der giver det rigtige niveau af støtte og beskyttelse, så dit barn kan spille uden ubehag i foden.

For ældre spillere vil jeg foreslå, at man støtte og komfort til foden.

Kroppen ændrer sig med tiden, og derfor vil en fodboldstøvle, der er designet med ekstra polstring og stødabsorberende materialer, være en god idé.

På den måde, kan du reducere belastningen på dine led og muskler, så du kan spille længere og nyde alle minutterne på banen, og nøjes med ømme stænger pga. den fysiske udfoldelse og ikke pga. dårligt fodtøj.

Til spillere over de 40 år, hvis vi skal generalisere lidt, er fodboldstøvler i naturlige materialer så som læder, ofte en god idé. De kan tilpasses din fod bedre, giver bedre beskyttelser i tacklinger og som oftest bedre støtte til foden.