Om FodboldFessor.dk

På FodboldFessor.dk, finder du en masse indhold, der på den eller anden måde, forhåbentligt, både hjælper og inspirerer dig, men også er med til at give dig et godt grin og sjov nørdviden og gode historier.

Om mig (ham der manden bag siden)

Jeg er manden bag FodboldFessor.dk. Navnet er Martin Hjort, og jeg er kæmpe fodboldfan og passioneret om stort set alt, indenfor fodbold.

Jeg har lavet FodboldFessor.dk, fordi min passion for fodbold er stor. Meget stor. Så hvorfor ikke skrive lidt om fodbold generelt og om det udstyr man bruger, når man er på banen? På den måde, kan jeg både beskæftige mig med min store passion, og med lidt held, også hjælpe dig, med de ting du mangler svar på, uanset om det er emner på eller udenfor banen.

Som fodboldfan, skal vi dog heller ikke undvære sjove klip fra Youtube, de gode og skæve historier eller den ekstra nørdviden vi også værdsætter.

Derfor finder du det her på FodboldFessor:

  • Guides som du kan bruge, f.eks. til at vedligeholde dine fodboldstøvler (se her)
  • Sammenligning af priser på tværs af shops, så du altid kan få den laveste pris, hvad enten det er fodboldstøvler, trøjer eller noget helt tredje.
  • Den gode historie, nørdviden eller sjove klip fra Youtube. Som f.eks. føljetonen om de grimmeste fodboldtrøjer i historien, som du finder her

Har du idéer, ris, ros eller forslag, så tøv ikke med at skrive til martin@fodboldfessor.dk. Alle forslag tages imod med kyshånd.

Miljøvenligpakning