Derfor er en fodboldtur til Tyskland den perfekte tur for ægte fans

Det er i de seneste par år blevet utrolig populært med sportsrejser til forskellige lande. Det er nemlig den perfekte måde at rejse på, hvis man samtidig ønsker nogle kæmpestore oplevelser indenfor den eller de sportsgrene, som man følger med i. En af de helt store sportsrejser er selvfølgelig fodboldrejsen.

Danskerne har efterhånden fået øjnene op for, at fodboldrejsen med fordel kan gå til Tyskland, som jo er en kæmpe fodboldnation med hundredetusindevis af engagerede og entusiastiske fans. I forhold til mange andre sportsrejser er en fodboldrejse til Tyskland fantastisk, for Tyskland ligger selvfølgelig utrolig tæt på. Det betyder, at man nemt og sommetider spontant kan tage af sted på en mindeværdig sportsrejse, uden at man skal tage flere uger fri fra arbejdet og lignende.

Tyskland ligger kun en kort køretur fra Danmark

Tyskland ligger jo som bekendt helt op af Danmarks grænse, og det betyder, at der ikke skal mange timer i flyet eller bilen til, før man sidder på tribunen i et af Tysklands kæmpe stadions. Samtidig er det ofte billigt at rejse til og opholde sig i Tyskland, hvilket giver fantastiske muligheder for, at man kan arrangere hyggelige og spændingsfyldte miniferier eller sjove weekender med familie og venner.

Spændende kampe som kan ses af hele familien

Tyskland er en kæmpe fodboldnation, og det betyder også, at der er mange forskellige mennesker, som samles i de mange stadions rundt om i landet for at se de helt store hold gå løs mod hinanden. Det betyder også, at kampene ofte er meget børnevenlige og generelt elsket af børn. Derfor kan man sagtens tage hele familien med til Tyskland for at opleve den fantastiske stemning, når Bundesligaens hold mødes på græssværen.

De mange stadions ligger selvfølgelig også ofte midt i eller tæt på mange af Tysklands store byer. Det ligger selvfølgelig op til, at man kan kombinere sin sportsrejse med kultur og shopping i nogle af de mest fascinerende byer i Tyskland.

Aktuelle fodboldkampe i München

Hvis man går med tanker om at rejse til Tyskland for at se en fodboldkamp, så kunne et godt forslag være en fodboldtur til München, hvor man kan se storholdene FC Bayern München og VFB Stuttgart spille mod hinanden d. 7. maj 2022. I München ligger også Allianz Arena, som udover at være FC Bayern Münchens hjemmebane også er en fantastisk arkitektonisk perle, der helt klart skal opleves af den entusiastiske fodboldfan.

Aktuelle fodboldkampe i Dortmund

Man kan også rejse dybt ind i Tysklands flotte landskab og finde byen Dortmund, hvor man kan opleve kultholdene Borussia Dortmund og Hertha Berlin spille mod hinanden d. 14 maj 2022. Især Hertha Berlin er velkendte for deres trofaste fans, der virkelig sørger for en fantastisk stemning til enhver af Hertha Berlins kampe, så det er en god ide at sørge for, at stemmebåndet er varmet tilstrækkeligt op, før kampen går i gang. De mange hujende og syngende fans sørger for den gennemdyrkede og helt autentiske tyske fodboldstemning, som kan få enhvers hjerte til at slå lidt hurtigere.