Nike Phantom GT fodboldstøvler

Phantom GT er den første model i Nikes Phantom silo, som man lancerede for et par år siden, som afløser for Phantom Vision og Phantom Venom.

Lige nu finder du den i version 2, Phantom GT 2, med opdaterede egenskaber og materialer.

Og som med alle andre Nike-siloer, kommer Phantom GT i fire prisklasser.

Nike Phantom GT fodboldstøvler

Se alle Nike Phantom GT støvler

Med Nike Phantom GT 2, er som alle støvler i Phantom siloen, bygget til spilleren der vil være det kreative omdrejningspunkt i det offensive spil.

Bevægelser i de skjulte rum, ude af syne for modstanderne.

Det lækre touch på bolden, hurtig boldkontrol og det visionære overblik for medspillerne, klar til at stikke bolden i dybden, sende modstanderne ud og løbe med præcise sideskift eller gøre forsvaret rundforvirret med en hurtigt 1-2 kombination.

Det er det, Nike Phantom GT 2 er lavet til.

Derfor er overdelen lavet i et materiale Nike kalder Generative Texture, der giver ekstra god boldkontrol.

Faktisk får du det på både Elite og Club modellerne. Man ser ellers ofte, en nedgradering i materialet i de forskellige prisklasser, men her er det ikke tilfældet.

Du får samtidig Nikes Dynamic Fit Collar, som er den lille “sok” omkring anklen, på alle modellerne. For at du for alvor mærker, at støvlen sidder fast og det føles så tæt på en “sammensmeltning” af støvle og fodled.

På Elite og Pro modellerne, får du yderligere Nikes Flyknit materiale på yderstøvlen. Flyknit er elastisk materiale, som optimerer følelsen af komfort og stabilitet, mellem fod og støvle.

På den billigste model (Club), finder du en almindelig ydersål, i en hel plade, med en blanding af runde og trekantede knopper.

På de to dyreste modeller (Elite og Pro), får du det knopsystem Nike kalder Hyperquick. Det handler kort og godt om, at antallet af runde knopper er minimieret (to foran og to bagved), mens der er flere pileformede/trekantede knopper.

Alt sammen for at forbedre accelerationen og evnen til at vende og dreje i banen.

De sidder på en såkaldt TPU ydersål, der er en todelt ydersål, som dog hænger sammen på ydersiden af foden.