Puma Future fodboldstøvler

Puma præsenterer sin innovative støvlesilo – Puma Future – der sætter helt nye standarder for justerbar pasform. Den er designet til at give dig et unikt fit, som kan skræddersys til dine (fødders) personlige præferencer.

PUMA Future er støvlen til spilleren, der agerer instinktivt og uforudsigeligt.

  • Banebrydende NETFIT-teknologi for et skræddersyet fit
  • RAPIDAGILITY-ydersål giver fleksibilitet, greb og manøvredygtighed
  • Sålen er lavet i letvægtsmaterialet PEBAX for at sikre eksplosiv acceleration og retningsskift
  • Ergonomisk ankelsok i evoKNIT giver support
  • Egnet til brug på hårde naturlige overflader og kunstgræs

Indeni og udenpå

PUMA Future har en blød syntetisk overdel. Modellerne 18.1 og 18.2 er ydermere udstyret med den banebrydende NETFIT-teknologi.

For at give et tæt og behageligt fit samt øget support har støvlen en ankelsok. På flagskibet, 18.1, er det vævet evoKNIT med ergonomisk design, mens de andre modeller må ”nøjes” med en særlig spandex-sok.

Indvendigt er støvlen foret med syntetisk ruskind og har minimal polstring. Indersålen kan tages ud.

Lækker let PEBAX-sål

Støvlen har en PEBAX-letvægtsydersål, som giver dig mulighed for hurtig acceleration og retningsskift. Derudover har sålen særlige torsionsbarer, der sikrer stabilitet og fleksibilitet. Sålen kan føles relativt hård (især hvis man sammenligner med tidligere modeller som evoPOWER) men den bløder betydeligt op efter ca. 20 minutters spil.

PUMA Future giver mulighed for at spille på både natur- og kunstgræs med samme støvle. RAPIDAGILITY-sålens konfiguration med både koniske og bladede knopper giver greb og manøvredygtighed; ligegyldigt om det er på græs eller tredje- og fjerdegenerations kunstgræs.

Sæt dine snørebånd, som du vil

NETFIT giver dig endelig chancen for at opleve den perfekte pasform. Med net, der løber hele vejen under overfladen – også i hælen og tåen, hvor nettet ikke er synligt, som det er på siderne af støvlen – har PUMA skabt et funktionelt lukkesystem, hvor du kan sætte snørebåndene, præcis som du vil. Det giver dig en tilpasningsfrihed, som ikke før er set på fodboldstøvler.

Med justerbar lockdown og flytbare støttepunkter har du ubegrænsede muligheder for at skabe et skræddersyet og unikt fit.

På nettet ligger masser af guides med forslag til, hvordan du kan snøre dine PUMA Future. Generelt kan det siges, at snøringsmønsteret ikke skal afspejle din plads på banen, men din fods form. En tommelfingerregel er at snøre støvlen højt oppe i nettet, hvis du har en bred fod, og længere nede i nettet, hvis du har en smal fod eller ønsker et meget tight fit.

Disse spillere bruger PUMA Future

Future-kollektionen har allerede fra begyndelsen været rigtig populær blandt de helt store spillere. Nogle af dem, der bruger den er:

  • Neymar
  • Ederson
  • Milan Skriniar