Puma ONE fodboldstøvler

Denne side indeholder reklamelinks til samarbejdspartnere.

Puma har lanceret en helt ny form for fodboldstøvle: Puma ONE. Denne støvle er en ny generation af fodboldstøvler, så det ville ikke være helt forkert, at kalde det et ny kapitel for Puma. Derfor er ONE en helt perfekt beskrivelse, af denne fodboldstøvle.

Puma ONE 17.1 er designet til spilleren, som er frygtløs og lynhurtig på banen, men som også ønsker komfort i sit spil. evoKNIT-sokken, sikrer dig en komfort og læderoverdelen vil holde i rigtig mange kampe, hvis du sørger for, at pleje dine støvler ordentligt!

Komfort og læderoverdel

Overdelen på Puma ONE 17.1 er fremstillet af kalvelæder, som giver dig et helt fantastisk touch. Bolden bliver nærmest klistret fast til dine fødder, om det så en aflevering du modtager, eller en tackling du laver, så er bolden ved dine fødder. Lædermaterialet gør også at støvlerne sidder komfortabelt og er nemme at få på. På hælområdet har Puma anvendt et syntetisk materiale, som giver beskyttelse og stabilitet.

Sålen og knopperne

Ligesom på de forrige modeller, såsom evoPOWER og evoSPEED, så har Puma ONE 17.1 både bladede og runde knopper. På Puma ONE 17.1 sidder de bladede knopper foran og bagpå ydersålen. De runde knopper er placeret på bagerste del af forfoden, og alt dette giver dig de bedste muligheder, for acceleration og hurtige vendinger.

evoKNIT

At spille fodbold med en form for sok omkring anklen, er ret populært i disse dage. Derfor har Puma nemlig konstrueret evoKNIT. EvoKNIT er en ny teknologi indenfor fodbolden, og med dette giver det dig en komfort omkring din ankel.

Puma ONE bruges af:

  • Marco Reus
  • Antoine Griezmann
  • Sergio Agüero
  • Cesc Fábregas.

Hurtig som en Puma

Hele fodboldstøvlen er opbygget af let og fleksibelt materiale, som begrænser vægten. Ydersålen på støvlen, er lavet i et let og smidigt Pebax materiale, der sammen med kombinationen af knopopsætningen, gør dig som spiller lynhurtig!