Adidas Predator fodboldstøvler

Leder du efter en støvle, som giver dig et sublimt greb om bolden, en perfekt pasform og stor stabilitet? Så se nærmere på Adidas Predator, som efter 20 år på markedet stadig er en af de bedste fodboldstøvlekollektioner, du kan opstøve.

Adidas Predator er udviklet til at give den optimale kontrol. Kontrol over bolden. Kontrol over dine pasninger. Kontrol over dine skud. Kontrol over hele kampen.

Og når man kigger på topmodellen “+”, ser vi hvad Adidas har ment var den bedste måde at gøre det på:

Overdel: adidas’ Primeknit eller læder, krydret med deres Zone Skin, som er zoner af gummi.

Forfod: Powerfacet teknologi, hvis formål er at fordele vægten mod forfoden. Det giver mere kraft i kontakten med bolden.

Hæl & åbning: En krave lavet i adidas’ Primeknit materiale, for komfort, sammen med Facetfit, som er en todelt laceless (snørebåndsfri) konstruktion, så det både er nemt at få støvlen på, samtidig med, at du har en ren overflade og at støvlen sidder rigtig godt fast på din fod.

Sål: Her har adidas udviklet en todelt sål, en såkaldt split tooling sål, de kalder Facetframe. At dele ydersålen op i to, giver optimale muligheder for hurtige vendinger, acceleration og stabilitet på samme tid.

Prisklasser

Som det er tilfældet med mange andre støvle-siloer, om det er Adidas’, Nikes eller Pumas, kan du også finde en Adidas Predator fodboldstøvler i flere forskellige prisklasser.

Fem for at være præcis.

Og det er som du nok har gættet: Jo billigere en Adidas Predator støvle du kigger på, jo længere er vi fra de allerbedste teknologier. Derfor kalder man det også “downgrading”, når man går fra en Adidas Predator Edge, til en Adidas Predator .4 udgave.

Et lille overblik over prisklasserne:

Predator +. Priser mellem 2.199 – 2.299 kr.
Overdel: Primeknit/læder med Zone Skin
Forfod: Powerfacet teknologi
Hæl & åbning: Todelt laceless Facetfit krave af Primeknit
Sål: Facetframe (split tooling)

Predator .1. Priser mellem 1.699 – 1.999 kr.
Overdel: Primeknit med Zone Skin
Forfod: Powerfacet
Hæl & åbning: Todelt laceless Facetfit krave af Primeknit
Sål: Facetframe (split tooling)

Predator .2. Priser omkring 1.099 kr.
Overdel: Zone Skin
Hæl & åbning: Todelt krave
Sål: TPU ydersål

Predator .3. Priser mellem 699 – 799 kr.
Overdel: Blødt syntetisk materiale med Control Zone
Hæl & åbning: Strækbar todelt krave
Sål: TPU ydersål

Predator .4: Priser mellem 449 – 499 kr.
Overdel: Syntetisk materiale
Sål: TPU ydersål

Som du kan se, er der færre specifikationer jo længere ned i pris vi kommer. Det skyldes simpelthen, at materialerne er mere standardmaterialer, og derfor ikke noget der måske lige har et navn eller i øvrigt er noget Adidas som sådan beskriver.

Lyder Adidas Predator ikke som den rigtige model for dig, kan du tage et kig i vores oversigt over Adidas fodboldstøvler.