Adidas Predator fodboldstøvler

Leder du efter en støvle, som giver dig et sublimt greb om bolden, en perfekt pasform og stor stabilitet? Så se nærmere på Adidas Predator, som efter 20 år på markedet stadig er en af de bedste fodboldstøvlekollektioner, du kan opstøve.

Adidas Predator Instinct er indbegrebet af komfort og kontrol. Den populære støvle byder blandt andet på:

  • Hybridtouch materiale
  • ControlFrame sål
  • Et knopsystem, som er tættere på jorden

Støvlen tilbyder en unik spilleroplevelser, som passer perfekt til midtbanen. Det skyldes især disse fem SL gummibelagte kontrolzoner, der fremmer dit:

  • Drive
  • Drible
  • First Touch
  • Pass
  • Sweet Spot

Hvis man taler Adidas fodboldstøvler, taler man også Predator. Adidas Predator var den første fodboldstøvle, der ikke bare var en fodboldstøvle, men en fodboldstøvle, hvor producenten havde forsøgt at tilføje noget ekstra. I dette tilfælde; tværgående gummilister, eller gummefinner om man vil, på forfoden med det formål, at øge boldens hastighed, da man i starten af Predators udvikling lagde vægt på ting som kraft i skuddet, mens det senere hen er blevet til mere og mere fokus på præcision og skru i bolden.

De tre varianter af Predatorstøvlen er Predator, Absolion og Absolado. Lidt pudsigt så hedder topmodellen bare Predator, mens de to varianter hedder Predator Absolion og Predator Absolado. Det unikke ved Predator-serien er de fem såkaldte “Lethal Zones” som Adidas markedsfører som noget helt unikt blandt fodboldstøvler. Adidas har i hvert fald fundet på en rigtig god idé som i hvert fald i teorien lyder rigtig spændende, med forskellige zoner til forskellige formål.

De fem zoner er Dribble, First Touch, Drive, Sweetspot samt Pass. Alle zoner, med undtagelse af Pass, er bygget med de her “finner”, som Adidas kalder dem, som blandt andet giver mere friktion, større kontaktflade og skulle overføre mere energi til skud og afleveringer. Pass-zonen er i stedet udstyret med Memory Foam, for at give bedre komfort og pasform.

Forskellen i de tre varianter ligger primært i overfladen. Den “rigtige” Predator er lavet i Adidas’ Hybridtouch mikrofiber, mens både Absolion og Absolado er lavet i syntetisk læder. Derudover er der en lille forskel i sålen, som dog alle er lavet af de såkaldte EVA-såler men altså i forskellige varianter, og så er der naturligvis et spring i vægt mellem de enkelte varianter.

De spiller i Adidas Predator: Xavi, Robin van Persie, David Silva, Aaron Ramsey

Her kan du læse meget mere om Adidas Predator og de forskellige varianter.