adidas Spezial

Den populære sko startede egentlig, som en sko egnet til håndbold. Senere blev Adidas Spezial også lanceret til fodbold og er siden blevet et modeikon og en sko, som ofte er set i gadebilledet. Dens store popularitet skyldes blandt andet den gode pasform, det bløde materiale og at det er nemt at skifte retning med skoen på – og det er derfor ikke uden grund at denne sko er én af de mest solgte modeller fra mærket adidas.

adidas Spezial – god pasform, flot design og en retro fornemmelse

Siden skoen for første gang kom frem i butikkerne har den være én af de mest solgte hos adidas. Det er ikke kun på grund af det flotte og tidsløse design, men også på grund af den høje komfort, som skoen giver. Inde i skoen er der støtte under svangen, hvilket andre sko fra adidas (fx Samba-modellen) ikke har. Der er altså god støtte til din fod når du har skoen på.

Eneste minus ved skoen er, at modellen er smal. Har du en bred fod kan det derfor være du ikke kan passe denne sko. Har du derimod en smal fod, kan du sagtens og uden problemer bruge skoen.

Overdelen er lavet af det bløde materiale kaldet suede – en form for læder, som ofte bliver brugt til sko og jakker – og skoen tilpasser sig derfor hurtigt din fod, da læderet er blødt og medgørligt. Ruskindsoverdelen er samtidig så tynd, at du får en rigtig god fornemmelse med bolden.

Undersålen er såkaldt ‘non-marking' og sætter ikke spor i hallens gulv ved brug af skoen på banen. Det betyder også at du uden problemer kan bruge skoen i alle danske indendørshaller.

Skoen vejer kun 340 gram og er altså et rigtig godt køb, både til den indendørs fodboldbane, men også til din almindelige hverdag, hvor du vil have en flot, let og behagelig sko på fødderne.

Historien bag adidas Spezial

Skoen så første gang dagens lys i 1979, hvor den var beregnet til håndboldspillere og deres hurtige retningsskift. Allerede et år efter skoen kom, i 1980, begyndte den at vinde indpas i gade- og modebilledet og det blev en stor trend at gå i de blå sko med de tre hvide striber til et par stramme jeans.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Indlæggets karakter
Rating: 0.0/5 (0 stemmer afgivet)

Skriv en kommentar