Huddersfield Town fodboldtrøjer

Denne side indeholder reklamelinks til samarbejdspartnere.

Vi ser i disse sæsoner, et par klubber der bærer prædikatet ”En gang en storklub, i dag en mindre klub”, som på den ene eller anden vis, vender tilbage til den bedste række i engelsk fodbold.

Huddersfield Town er lige præcis sådan en klub.

45 år gik der fra man rykkede ned fra det der dengang hed 1. division i 1972, til man var tilbage i den bedste rækker i 2017.

Og selvom der langt til mesterskabstrofæet, som man smagte på 3 gange i træk fra 1924-26 som den første klub nogensinde, er det tydeligt at mærke, at stoltheden over at være tilbage er kæmpe stor.

For fansene er det uden tvivl en enorm glæde, at se Huddersfield trøjen båret af spillere fra det højeste niveau igen.

Måske specielt taget i betragtning af, at oprykningen kom som det der formentlig kan betegnes som en lille sensation, da man gik fra en bundplaceringen i sæsonen 2015/16, og direkte til oprykning sæsonen efter.

Efter oprykningen, investerede Huddersfield naturligvis i nye spillere. I blandt de nye spillere der skulle trække Huddersfield spillertrøjen over hovedet, var såmænd to danskere.

Mathias ”Zanka” Jørgensen og Jonas Lössl. Og de har fra starten været fast inventar i startopstillingen, med ganske få undtagelser for Lössl i starten af denne sæson.