De 3 bedste lovlige streaming tjenester til live fodbold

Der er nu ikke noget som en skøn fodboldeftermiddag, hvor solen så småt er begyndt at gå på hæld udenfor, og sofaen er ledig, fordi der ikke bliver sendt nogle nye afsnit af fruens krimiserier på det tidspunkt. Man sætter sig godt til rette og tænder for tv'et, i håbet om at det hold, man holder med, tørner frem på grønsværen.

Men har man ikke den store tv-pakke, eller holder man ikke lige med de et af de fire bedste hold i verden, som er garanteret sendetid på landsdækkende tv weekend efter weekend, så kan det være svært at finde en kanal, der sender kampen med lige netop dit hold. I nogle tilfælde bliver kampen slet ikke sendt på tv, og så er gode råd dyre. Men der er stadig altid masser af live fodbold.

Livestream fodbold

Dog er der en løsning, som du fremover kan overveje at bruge, hvis kampen med dit hold ikke bliver sendt på en af de store danske sportskanaler. Og det er at streame kampene via din computer, tablet eller telefon i stedet for. Streaming bliver ofte omtalt i en lidt negativ tone, fordi der som regel er tale om ulovlige sider.

Men der findes 100% lovlige streaming tjenester, som du kan bruge til at se fodbold med. Og herunder vil du blive præsenteret for fem af dem, som du kan vælge og vrage imellem, når du fremover skal se fodboldkampe med dit mandskab.

Et godt tip er dog altid lige at tjekke op på, hvilke streaming tjenester der sender den eller de ligaer, som du følger med i. Så kan du måske nøjes med at tilmelde dig en enkelt streaming tjeneste, hvilket jo er en fordel, da de hver især koster et beløb at få adgang til.

TV2 Play – Slutrunder

Hvis du gerne vil have mulighed i at følge tæt med i slutrunderne, når de hver andet år toner henover skærmen, så kan det være en god ide at oprette en bruger hos TV2 Play. Her kan du dog ikke bare oprette en gratis, og du kan eventuelt vente med at oprette dig, til slutrunderne er gået i gang.

Under VM i Brasilien 2014 dækkede de eksempelvis alle kampene, så du kunne se dem derinde, hvis du ikke havde mulighed for at se dem på tv. Derudover er det jo også kun en bonus, at de bl.a. også sender OL derinde, når det er tid til det igen.

NUTV – Europa League, engelsk bold og EM Kval

Er du fan er en engelsk klub, eller kunne du godt tænke dig at følge de røde og hvide drenge i kampen for at kvalificerer sig til Europamesterskabet 2016, så kan det være en rigtig god ide at få oprettet en konto hos NUTV.

Det er nemt og hurtigt at oprette en bruger derinde. Dog er det, ligesom TV2 Play, ikke gratis at benytte sig af denne tjeneste. Skal du dog bare se en kamp her og nu, kan du nøjes med at købe adgang i 24 timer i stedet for et helt månedsabonnement. Dog er det kun en pris på omkring 99 kroner om måneden, du skal af med, for at have adgang til en af landets absolut mest dækkende streaming tjenester.

Viaplay – Champions League, Premier League, Superliga, Ligue 1 og Europa League

Viaplay er også helt klart en af de store aktører på streaming markedet, og de giver dig mulighed for at se Champions League, Premier League eller en af de andre turneringer via din computer, telefon eller tablet. Det spiller perfekt på alle platforme, så længe dit internet bare er i orden.

Så hvis konen har kapret fjernsynet på en vigtig Champions League aften, kan du altså med fordel smutte en tur derind og oprette dig. Et månedsabonnement koster dog 229 kroner, hvilket kan være en del for nogle. Men når man tænker på, at man får adgang til så mange fede fodboldturneringer samt en stor fleksibilitet i at kunne streame fodbold på lige netop den platform, du har lyst til, så er det penge, der er godt givet ud.

Det var så de fem af de lovlige muligheder, du har for at streame fodbold, når fjernsynet ikke er funktionelt eller til rådighed. Det nemt og hurtigt at komme i gang med det, og har du råd til det, er det jo bare med at få oprettet en konto på den eller de sider, som sender det fodbold, du gerne vil se.

VN:F [1.9.22_1171]
Indlæggets karakter
Rating: 2.3/5 (12 stemmer afgivet)
De 3 bedste lovlige streaming tjenester til live fodbold, 2.3 ud af 5 baseret på 12 stemmer

Skriv en kommentar