De bedste streaming tjenester til live fodbold

Denne artikel indeholder reklamelinks til samarbejdspartnere.

Hvor du for få år siden, skulle finde en eller anden obskur og ulovlig tjeneste, kan du i dag se al den bedste fodbold, på helt lovlig manér.

Og med kvaliteten i top.

Vi giver dig overblikket, så du ikke skal spilde din tid og i stedet kan bruge kræfter på, at sætte dig godt til rette i sofaen, eller hvor du nu befinder dig og nyde den fede live fodbold på skærmen.

Viaplay

Viaplay

Champions League, Premier League, Superliga, Bundesliga, Ligue 1

Viaplay er en af de store aktører indenfor streaming-tjenester til live fodbold. De giver dig mulighed for at se Champions LeaguePremier League eller en af de andre turneringer via din computer, telefon eller tablet.

Det spiller perfekt på alle platforme, så længe dit internet bare er i orden.

Så hvis konen har kapret fjernsynet på en vigtig Champions League aften, kan du altså med fordel smutte en tur derind og oprette dig. Et månedsabonnement koster dog 309 kr., hvilket kan være en del for nogle.

Men når man tænker på, at man får adgang til så mange fede fodboldturneringer samt en stor fleksibilitet i at kunne streame fodbold på lige netop den platform, du har lyst til, så er det penge, der er godt givet ud.

Xee

Premier League, Landsholdet (Via Kanal 5 i Yousee TVs grundpakke)

Xee er den helt nye spiller på markedet for fodbold streaming. Nok derfor, har de også kun erhvervet sig rettigheder til Premier League – og det er jo altid et godt udgangspunkt.

Xee er en kanal fra Yousee TV og kommer med deres grundpakke, som ligger til 299 kr. pr. måned. Dyrere end Eurosportplayer.dk og Strive Sport, men en slat billigere end Viaplay faktisk.

Eurosportplayer

Eurosportplayer.dk

Superliga, Europa League, Landsholdet, Eliteserien (Norge)

Der er en verden af sport at finde på Eurosportplayer.dk. Al den sport, som bliver sendt fra Eurosport 1 og 2 kan findes på denne hjemmeside, så det er bare at slå sig løs på denne side, hvis du vil holde dig opdateret.

Du kan enten vælge at betale 129 kr. om måneden, eller også kan du betale for et helt år af gangen. Det koster 990 kr., og giver dig en besparelse på 558 kr. om året, hvis du vælger denne løsning fremfor en månedlig betaling.

Der er rigeligt af sport at vælge imellem, hvis du vælger Eurosportplayer.dk, som din primære streaming-tjeneste til sport.

Dplay

DPlay

Landsholdet

Vil du gerne følge de røde og hvide drenge i kampen for at kvalificere sig til EM 2020, så kan det være en rigtig god ide at få oprettet en konto hos Dplay.

Det er nemt og hurtigt at oprette en bruger derinde. Enkelte udsendelser er gratis at se, men du skal købe en konto på siden for at se det fodbold. Det koster 179 kr. om måneden, hvis du skal have sportspakken med. For den pris får du én af landets absolut mest dækkende streaming-tjenester.

Desværre har flere forbrugere oplevet teknisk knas med siden, og bliver forstyrret i fodboldkampene.

Har du Apple-produkter kan kampene desværre ikke chromecastes til dit TV. Så vidt vi er orienteret her på FodboldFessor, så arbejde SBS-net (som står bag kanalen) på at fikse problemerne. Men hvornår de er løst er ikke til at sige.

OBS: Du vil opdage, at du kan se den samme fodbold på Dplay.dk som du kan se på Eurosportplayer.dk. Det inkluderer fodbold fra Spanien, Tyskland, Italien og Danmark, samt Europa League. Eurosportplayer.dk viser dog ikke landsholdet.

TV2 Play

TV2 Play

Slutrunder

Hvis du gerne vil have mulighed i at følge med i slutrunderne, når de hver andet år toner henover skærmen, så kan det være en god ide at oprette en bruger hos TV2 Play. Her kan du dog ikke bare oprette en gratis, og du kan eventuelt vente med at oprette dig, til slutrunderne er gået i gang.

Under VM i Rusland 2018 dækkede de eksempelvis alle kampene, så du kunne se dem derinde, hvis du ikke havde mulighed for at se dem på tv. Derudover er det jo også kun en bonus, at de bl.a. også sender OL derinde, når det er tid til det igen.

Det koster 109 kr./md. for at kunne se alle livekanaler og alt indhold – hvis du vil have reklamer med i købet. Vil du gerne være fri for det, skal du af med 139 kr./md.

DR TV

DRTV

Fodboldmagasinet, programmer om fodbold  og slutrunder

Denne gratis tjeneste giver dig de mange fodboldrelaterede programmer, som DR producerer. Her kan du blandt andet se Fodboldmagasinet, hvor kanalens sportsværter tager dig igennem de seneste nyheder indenfor sporten. Der er også blevet lavet en serie/dokumentar om Kasper Schmeichel, serien ”Jeg vil være fodboldstjerne” og lignende.

Ulempen ved denne streamingtjeneste er, at indholdet bliver slettet efter noget tid. Hvor lang tid der går før et program bliver slettet afhænger af populariteten. Ofte ligger en udsendelse tilgængelig en måned, men de mindre populære shows bliver slettet efter en uge. Du skal derfor være opmærksom på, om du skal skynde dig at se det du vil, eller du kan vente lidt endnu.

Tjenesten er gratis og kan frit benyttes fra den enhed, hvor du streamer dit indhold fra.

Alternativer

Er du på udkig efter alternativer, måske fordi du er noget af fodboldnørd, eller måske kan du bare ikke få fodbold nok, så skal du ikke føle dig begrænset af de danske streaming-tjenester.

Hvis du følger den her guide fra vpnXpert.com, så kan du få adgang til udenlandske tjenester.

Så bliver du aldrig fodbold-tørlagt.

29 Kommentarer

 1. Christoffer
  16. marts 2021 at 21:55- Svar

  Hej Martin

  Kender du til en løsning hvor man kan se Premier League, FA Cup, Carabao Cup, Europa League og Champions League i en pakke? Løsningen må ligge udenfor DK, da Viaplay ikke har rettigheder til Europa League. Det er også ærgerligt at prisen på Viaplay er steget her for nyligt.

  Vh Christoffer

  • Martin Hjort
   17. marts 2021 at 10:37- Svar

   Hej Christoffer.

   Nej, det gør jeg ikke i DK.

   Der er kommet det der hedder YouTV, hvor du kan blande alm. flow-kanaler og streamingtjenester, men desværre er der ikke nogle Discovery-muligheder hos dem.

   Men du kan komme langt for 399 kr. om måneden hos dem.

   Derudover vil du skulle tilkøbe et Discovery+ abonnement eller måske Eurosportplayer for at få adgang til Europa League.

   Hos Yousee får du heller ikke adgang til Discoverys kanaler desværre.

   Mvh Martin

 2. Jakob
  25. februar 2021 at 19:14- Svar

  Hvorfor er det så mega dyet at se fodbold???

  • Martin Hjort
   1. marts 2021 at 8:12- Svar

   Hej Jakob

   Ja, det er ærgerligt at det skal være så dyrt.

   “Desværre” er rettighederne så attraktive for tv-stationerne, at ligaerne godt ved, at de de kan tage mange penge for dem.

   Nu ser vi TV2 gå ind i kampen også, med La Liga og Serie A, og så længe der er kamp om rettighederne, så kan ligaerne skrue prisen op 🙂

   Mvh Martin

 3. Michael
  25. januar 2021 at 0:33- Svar

  Vil det sige at hvis jeg vil se Champions league, Primier league, La Liga, Serie A, or evt super liga, så er jeg nød til at anskaffe mig eksempelvis Viaplay + Tv2play?

  • Martin Hjort
   25. januar 2021 at 8:42- Svar

   Hej Michael

   Ja.

   Champions League, Premier League og Superligaen kan du se på Viaplay.

   Og La Liga og Serie A, skal du se på TV2 Play.

   Har du Yousee, kan du dog også se det der, da du kan vælge at få de kanaler, der er viser en del af kampene fra alle de turneringer 🙂

   Mvh Martin

 4. Magnus
  22. december 2020 at 19:38- Svar

  Jeg kan læse på TV2’s hjemmeside, at de har Serie A og La Liga.

  • Martin Hjort
   25. december 2020 at 12:15- Svar

   Hej Magnus

   Tak for din besked. Det er ganske rigtigt, at TV2 har fået Serie A og La Liga.

   Må se at få opdateret artiklen 🙂

   Mvh Martin

 5. Tom poulsen
  22. september 2020 at 13:14- Svar

  jeg kan slet ikke finde ud af det….min dreng vil gerne se super liga og champions liga……hvordan og hvad er billigst

  Mhv Tom

  • Martin Hjort
   24. september 2020 at 14:34- Svar

   Hej Tom

   Det er også svært at finde ud af efterhånden.

   Viaplay er uden tvivl den service med størst udbud af både Superliga og ikke mindst Champions League. Viasat er de eneste der har rettigheder til Champions League herhjemme faktisk.

   I forhold til Superligaen, så er der både Viaplay/Viasat og så Dplay/Eurosportplayer/Canal 9.

   Men igen er det Viaplay/Viasat der viser langt de fleste kampe.

   De er ikke de billigste, men jeg er faktisk rigtig glade for dem.

   Skal du kunne se alle Superliga kampe, samt Europa League kampe, så skal du dog have fat i Eurosportplayer også.

   Yousee’s Xee har også Superliga og noget engelsk fodbold så vidt jeg husker, men så er vi ude i så mange forskellige løsninger fra Yousee, Stofa, Boxer og hvad har vi, at det svært at sige hvad der er nemmest/billigst synes jeg 🙂

   Mvh Martin

 6. Daniel
  25. februar 2020 at 12:06- Svar

  Hej, jeg overvejer at skifte min tv-pakke ud.
  Hvordan ser jeg billigst Premier League, Champions League, Superligaen og Europa League?
  Evt. Spansk og Italiensk fodbold

  • Martin Hjort
   25. februar 2020 at 14:51- Svar

   Hej Daniel

   Jeg er ikke super dybt inde i de forskellige muligheder man har fra Yousee eller lignende udbydere, men jeg ved, at Europa League-rettighederne ligger hos Discovery, så der hjælper Yousee ikke meget f.eks.

   Premier League, Champions League og Superligaen er på Viasats kanaler og Viaplay. Superligaen er også hos Discovery og Xee så vidt jeg ved. Og Premier League er også hos Xee.

   Spansk og italiensk fodbold er havnet hos TV2 nu, så det er TV2Sport og TV2Sport X og de kanaler.

   Håber det kan bruges, ellers siger du bare til 🙂

   Mvh Martin

 7. Torben Munch
  13. februar 2020 at 14:45- Svar

  Hej Martin.

  ved du hvilken udenlandsk side, jeg både kan se CL og PM på? via en VPN forbindelse..
  Mvh Torben

  • Martin Hjort
   16. februar 2020 at 16:43- Svar

   Hej Torben

   Jeg mener at NBC Sports Gold har Premier League, mens dem der hedder B/R (Bleacherreport) har/har haft Champions League, men der er jeg mere i tvivl 🙂

   Mvh Martin Hjort

  • Torben Munch
   19. februar 2020 at 13:03- Svar

   Jeg har købt en vpn forbindelse hos Expressvpn, sat IP adressen til Singapore, samt købt adgang til BEIN sport i Singapore for 50,- kr. pr mdr.
   de viser alle La Liga kampe samt alle CL kampe.Det er virkelig meget nemt at opsætte det.
   i går til Liverpool kampen, havde jeg sat min pc til tv via et HDMI kabel, og skulle for første gang prøve det. det virker 100%, ingen hakken i streamingen, eller andre forstyrelser. så i forhold til Viaplay har jeg sparet ca. 2800 ,- kr. pr år.

   • Martin Hjort
    20. februar 2020 at 8:54

    Fedt, tak for tippet Torben 🙂

 8. Per Nielsen
  5. januar 2020 at 21:38- Svar

  Hej alle.
  Nogen som ved hvordan man streamer eller på andre måder kan se serie C fodbold fra Italien.
  Håber på hjælp.
  BH Per N

  • Martin Hjort
   6. januar 2020 at 8:08- Svar

   Hej Per

   Så vidt jeg kan se, skal du benytte https://elevensports.it/ for at se Serie C.

   Om du an gøre det uden en VPN løsning, skal jeg dog ikke kunne sige 🙂

   Mvh Martin

 9. Janne
  5. januar 2020 at 19:35- Svar

  Vi overvejer at droppe vores kabeltv. Men vi vil stadigvæk gerne kunne se herrelandsholdet i fodbold spille – kan man streame deres kampe enkeltvis – hvis ja, hvor? – og hvad koster det?

  • Martin Hjort
   6. januar 2020 at 8:07- Svar

   Hej Janne

   Jeg kender ikke til muligheden for at streame dem on-demand, som man f.eks. ser det med boksekampe jævnligt.

   Men de sendes på Kanal 5, så I kan se dem enten på Dplay eller Eurosportplayer.dk.

   Jeg er lidt i tvivl om det er nok med pakken “Underholdning” på Dplay, da I kan se live Kanal 5 der, og det er der landsholdet vises normalt. Ellers må I op på Underholdning + Sport pakken.

   Husk dog, at sommerens EM bliver vist på Viasats kanaler, Viaplay og hos DR. Hvordan fordelingen af Danmarks kampe bliver, ved jeg dog ikke (er heller ikke sikker på, at de selv ved det endnu).

   Håber det kan bruges 🙂

   Mvh Martin

 10. Henrik
  19. august 2019 at 10:40- Svar

  Hej Martin.
  Det er korrekt,min næste opkrævning er kr.339,00 for fuld pakke,har haft Viaplay i
  en årrække det fungerer upåklageligt,men prisen bliver justeret hvert år typisk ml.15-20 kr
  Pr.Måned.
  Mvh
  Henrik

 11. Kristian
  14. august 2019 at 16:25- Svar

  NB, viaplay koster 408kr/md i dk… Men de har jo også monopol på bl. a. Premier League visning i dk…. xp

  • Martin Hjort
   14. august 2019 at 19:42- Svar

   Hej Kristian

   Så vidt jeg kan se, koster Viaplay kun 309,-

   Se her https://checkout.viaplay.dk/

   Mvh Martin

  • Henrik
   18. august 2019 at 18:00- Svar

   Hej Kristian.
   Min fulde Viaplay pakke koster 319 kr pr.måned og den varslede prisstigning pr.1 August udgør 20,00 kr dvs.339 kr pr. måned.
   Mvh
   Henrik

   • Martin Hjort
    19. august 2019 at 9:01

    Hej Kristian

    Er det pr. 1. august?

    Mvh Martin

 12. Kristian
  14. august 2019 at 16:10- Svar

  Eurosportplayer (udbydes af Discorvery channel) udbyder Ikke Premier League 2019/2020… Og de er nogen svindlere

  • Martin Hjort
   14. august 2019 at 19:42- Svar

   Hej Kristian

   Det er da rigtigt, det er hermed justeret 🙂

   Om de ligefrem er nogle svindlere tør jeg ikke sige. Det er ikke min oplevelser med dem 🙂

   Mvh Martin

 13. Torben Hjorth
  7. juni 2019 at 19:59- Svar

  Total fed side og jeg bruger den altid når jeg skal finde den helt rigtige fodboldt kanal

  • Martin Hjort
   8. juni 2019 at 14:41- Svar

   Hej Torben

   Det er fedt at høre 🙂

   Mvh Martin

Skriv en kommentar