De 5 bedste lovlige streaming tjenester til live fodbold

Der er nu ikke noget som en skøn fodboldeftermiddag, hvor solen så småt er begyndt at gå på hæld udenfor, og sofaen er ledig, fordi der ikke bliver sendt nogle nye afsnit af fruens krimiserier på det tidspunkt. Man sætter sig godt til rette og tænder for tv'et, i håbet om at det hold, man holder med, tørner frem på grønsværen.

Men har man ikke den store tv-pakke, eller holder man ikke lige med de et af de fire bedste hold i verden, som er garanteret sendetid på landsdækkende tv weekend efter weekend, så kan det være svært at finde en kanal, der sender kampen med lige netop dit hold. I nogle tilfælde bliver kampen slet ikke sendt på tv, og så er gode råd dyre. Men der er stadig altid masser af live fodbold.

Livestream fodbold

Dog er der en løsning, som du fremover kan overveje at bruge, hvis kampen med dit hold ikke bliver sendt på en af de store danske sportskanaler. Og det er at streame kampene via din computer, tablet eller telefon i stedet for. Streaming bliver ofte omtalt i en lidt negativ tone, fordi der som regel er tale om ulovlige sider.

Men der findes 100% lovlige streaming tjenester, som du kan bruge til at se fodbold med. Og herunder vil du blive præsenteret for fem af dem, som du kan vælge og vrage imellem, når du fremover skal se fodboldkampe med dit mandskab.

Et godt tip er dog altid lige at tjekke op på, hvilke streaming tjenester der sender den eller de ligaer, som du følger med i. Så kan du måske nøjes med at tilmelde dig en enkelt streaming tjeneste, hvilket jo er en fordel, da de hver især koster et beløb at få adgang til.

Viaplay – Champions League, Premier League, Superliga, Ligue 1 og Europa League (viaplay.dk)

Viaplay er helt klart en af de store aktører på streamingmarkedet, og de giver dig mulighed for at se Champions LeaguePremier League eller en af de andre turneringer via din computer, telefon eller tablet. Det spiller perfekt på alle platforme, så længe dit internet bare er i orden.

Så hvis konen har kapret fjernsynet på en vigtig Champions League aften, kan du altså med fordel smutte en tur derind og oprette dig. Et månedsabonnement koster dog 229 kroner, hvilket kan være en del for nogle. Men når man tænker på, at man får adgang til så mange fede fodboldturneringer samt en stor fleksibilitet i at kunne streame fodbold på lige netop den platform, du har lyst til, så er det penge, der er godt givet ud.

DPlay – Europa League, engelsk bold og EM Kval

Er du fan er en engelsk klub, eller kunne du godt tænke dig at følge de røde og hvide drenge i kampen for at kvalificerer sig til Europamesterskabet 2016, så kan det være en rigtig god ide at få oprettet en konto hos Dplay.

Det er nemt og hurtigt at oprette en bruger derinde. Enkelte udsendelser er gratis at se, men du skal købe en konto på siden for at se det meste fodbold. Det koster 159 kroner om måneden, hvis du skal have sportspakken med. For den pris får du én af landets absolut mest dækkende streaming-tjenester.

Desværre har flere forbrugere oplevet teknisk knas med siden. Har du apple-produkter kan de ikke chromecastet til dit TV.

Europsportplayer.dk – FIFA

Der er en verden af sport at finde på Eurosportplayer.dk. Al den sport, som bliver sendt fra Eurosport 1 og 2 kan findes på denne hjemmeside.

Du kan enten vælge at betale 119 kroner om måneden, eller også kan du betale for et helt år af gangen. Det koster 1199 kroner, og giver dig en besparelse på 229 kroner om året, hvis du vælger denne løsning fremfor en månedlig betaling.

Desværre har Eurosportplayer.dk fået en hård medfart på anmeldersitet trustpilot.dk. Selvom der er kunder, som er fuldt ud tilfredse med deres produkt, er der ligeså mange, som har oplevet problemer med signalet og oplevet manglende kundeservice ved udmeldelse. Én ting er dog sikkert: Der er rigeligt af sport at vælge imellem, hvis du vælger Eurosportplayer.dk, som din primære streaming-tjeneste til sport.

TV2 Play – Slutrunder

Hvis du gerne vil have mulighed i at følge tæt med i slutrunderne, når de hver andet år toner henover skærmen, så kan det være en god ide at oprette en bruger hos TV2 Play. Her kan du dog ikke bare oprette en gratis, og du kan eventuelt vente med at oprette dig, til slutrunderne er gået i gang.

Under VM i Brasilien 2014 dækkede de eksempelvis alle kampene, så du kunne se dem derinde, hvis du ikke havde mulighed for at se dem på tv. Derudover er det jo også kun en bonus, at de bl.a. også sender OL derinde, når det er tid til det igen.

DRTV – Fodboldmagasinet, programmer om fodbold  og slutrunder (dr.dk/tv)

Denne gratis tjeneste giver dig de mange fodboldrelaterede programmer, som DR producerer. Her kan du blandt andet se Fodboldmagasinet, hvor kanalens sportsværter tager dig igennem de seneste nyheder indenfor sporten. Der er også blevet lavet en serie/dokumentar om Kasper Schmeichel, serien ”Jeg vil være fodboldstjerne” og lignende.

Ulempen ved denne streamingtjeneste er, at indholdet bliver slettet efter noget tid. Hvor lang tid der gør før et program bliver slettet afhænger af populariteten. Ofte ligger en udsendelse tilgængelig en måned, men de mindre populære shows bliver slettet efter en uge. Du skal derfor være opmærksom på, om du skal skynde dig at se det du vil, eller du kan vente lidt endnu.

Tjenesten er som sagt gratis og kan frit benyttes fra den enhed, hvor du streamer dit indhold til.

Det var de fem af de lovlige muligheder, du har for at streame fodbold, når fjernsynet ikke er funktionelt eller til rådighed. Det er nemt og hurtigt at komme i gang med det, og har du råd til det, er det bare med at få oprettet en konto på den eller de sider, som sender det fodbold, du gerne vil se.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Indlæggets karakter
Rating: 2.3/5 (12 stemmer afgivet)
De 5 bedste lovlige streaming tjenester til live fodbold, 2.3 ud af 5 baseret på 12 stemmer

Skriv en kommentar