De bedste streaming tjenester til live fodbold

Denne artikel indeholder reklamelinks til samarbejdspartnere.

Hvor du for få år siden, skulle finde en eller anden obskur og ulovlig tjeneste, kan du i dag se al den bedste fodbold, på helt lovlig manér.

Og med kvaliteten i top.

Vi giver dig overblikket, så du ikke skal spilde din tid og i stedet kan bruge kræfter på, at sætte dig godt til rette i sofaen, eller hvor du nu befinder dig og nyde den fede live fodbold på skærmen.

Viaplay

Viaplay

Champions League, Premier League, Superliga, Bundesliga, Ligue 1

Viaplay er en af de store aktører indenfor streaming-tjenester til live fodbold. De giver dig mulighed for at se Champions LeaguePremier League eller en af de andre turneringer via din computer, telefon eller tablet.

Det spiller perfekt på alle platforme, så længe dit internet bare er i orden.

Så hvis konen har kapret fjernsynet på en vigtig Champions League aften, kan du altså med fordel smutte en tur derind og oprette dig. Et månedsabonnement koster dog 309 kr., hvilket kan være en del for nogle.

Men når man tænker på, at man får adgang til så mange fede fodboldturneringer samt en stor fleksibilitet i at kunne streame fodbold på lige netop den platform, du har lyst til, så er det penge, der er godt givet ud.

Xee

Premier League, Landsholdet (Via Kanal 5 i Yousee TVs grundpakke)

Xee er den helt nye spiller på markedet for fodbold streaming. Nok derfor, har de også kun erhvervet sig rettigheder til Premier League – og det er jo altid et godt udgangspunkt.

Xee er en kanal fra Yousee TV og kommer med deres grundpakke, som ligger til 299 kr. pr. måned. Dyrere end Eurosportplayer.dk og Strive Sport, men en slat billigere end Viaplay faktisk.

Eurosportplayer

Eurosportplayer.dk

Superliga, Europa League, Landsholdet, Eliteserien (Norge)

Der er en verden af sport at finde på Eurosportplayer.dk. Al den sport, som bliver sendt fra Eurosport 1 og 2 kan findes på denne hjemmeside, så det er bare at slå sig løs på denne side, hvis du vil holde dig opdateret.

Du kan enten vælge at betale 129 kr. om måneden, eller også kan du betale for et helt år af gangen. Det koster 990 kr., og giver dig en besparelse på 558 kr. om året, hvis du vælger denne løsning fremfor en månedlig betaling.

Der er rigeligt af sport at vælge imellem, hvis du vælger Eurosportplayer.dk, som din primære streaming-tjeneste til sport.

Dplay

DPlay

Landsholdet

Vil du gerne følge de røde og hvide drenge i kampen for at kvalificere sig til EM 2020, så kan det være en rigtig god ide at få oprettet en konto hos Dplay.

Det er nemt og hurtigt at oprette en bruger derinde. Enkelte udsendelser er gratis at se, men du skal købe en konto på siden for at se det fodbold. Det koster 179 kr. om måneden, hvis du skal have sportspakken med. For den pris får du én af landets absolut mest dækkende streaming-tjenester.

Desværre har flere forbrugere oplevet teknisk knas med siden, og bliver forstyrret i fodboldkampene.

Har du Apple-produkter kan kampene desværre ikke chromecastes til dit TV. Så vidt vi er orienteret her på FodboldFessor, så arbejde SBS-net (som står bag kanalen) på at fikse problemerne. Men hvornår de er løst er ikke til at sige.

OBS: Du vil opdage, at du kan se den samme fodbold på Dplay.dk som du kan se på Eurosportplayer.dk. Det inkluderer fodbold fra Spanien, Tyskland, Italien og Danmark, samt Europa League. Eurosportplayer.dk viser dog ikke landsholdet.

TV2 Play

TV2 Play

Slutrunder

Hvis du gerne vil have mulighed i at følge med i slutrunderne, når de hver andet år toner henover skærmen, så kan det være en god ide at oprette en bruger hos TV2 Play. Her kan du dog ikke bare oprette en gratis, og du kan eventuelt vente med at oprette dig, til slutrunderne er gået i gang.

Under VM i Rusland 2018 dækkede de eksempelvis alle kampene, så du kunne se dem derinde, hvis du ikke havde mulighed for at se dem på tv. Derudover er det jo også kun en bonus, at de bl.a. også sender OL derinde, når det er tid til det igen.

Det koster 109 kr./md. for at kunne se alle livekanaler og alt indhold – hvis du vil have reklamer med i købet. Vil du gerne være fri for det, skal du af med 139 kr./md.

DR TV

DRTV

Fodboldmagasinet, programmer om fodbold  og slutrunder

Denne gratis tjeneste giver dig de mange fodboldrelaterede programmer, som DR producerer. Her kan du blandt andet se Fodboldmagasinet, hvor kanalens sportsværter tager dig igennem de seneste nyheder indenfor sporten. Der er også blevet lavet en serie/dokumentar om Kasper Schmeichel, serien ”Jeg vil være fodboldstjerne” og lignende.

Ulempen ved denne streamingtjeneste er, at indholdet bliver slettet efter noget tid. Hvor lang tid der går før et program bliver slettet afhænger af populariteten. Ofte ligger en udsendelse tilgængelig en måned, men de mindre populære shows bliver slettet efter en uge. Du skal derfor være opmærksom på, om du skal skynde dig at se det du vil, eller du kan vente lidt endnu.

Tjenesten er gratis og kan frit benyttes fra den enhed, hvor du streamer dit indhold fra.

Alternativer

Er du på udkig efter alternativer, måske fordi du er noget af fodboldnørd, eller måske kan du bare ikke få fodbold nok, så skal du ikke føle dig begrænset af de danske streaming-tjenester.

Hvis du følger den her guide fra vpnXpert.com, så kan du få adgang til udenlandske tjenester.

Så bliver du aldrig fodbold-tørlagt.