De 5 bedste streaming tjenester til live fodbold

Denne artikel indeholder reklamelinks til samarbejdspartnere.

Der er nu ikke noget som en skøn fodboldeftermiddag, hvor solen så småt er begyndt at gå på hæld udenfor, og sofaen er ledig, fordi der ikke bliver sendt nogle nye afsnit af fruens serier. Man sætter sig godt til rette og tænder for tv’et, i håbet om at det hold, man holder med, tørner frem på grønsværen.

Men har man ikke den store tv-pakke, eller holder man ikke lige med de et af de fire bedste hold i verden, som er garanteret sendetid på landsdækkende tv weekend efter weekend, så kan det være svært at finde en kanal, der sender kampen med lige netop dit hold. I nogle tilfælde bliver kampen slet ikke sendt på tv, og så er gode råd dyre. Men der er stadig altid masser af live fodbold.

Livestream fodbold

Dog er der en løsning, som du fremover kan overveje at bruge, hvis kampen med dit hold ikke bliver sendt på en af de store danske sportskanaler. Og det er at streame kampene via din computer, tablet eller telefon i stedet for. Streaming bliver ofte omtalt i en lidt negativ tone, fordi der som regel er tale om ulovlige sider.

Men der findes 100% lovlige streaming tjenester, som du kan bruge til at se fodbold med. Og herunder vil du blive præsenteret for fem af dem, som du kan vælge og vrage imellem, når du fremover skal se fodboldkampe med dit mandskab.

Et godt tip er dog altid lige at tjekke op på, hvilke streaming tjenester der sender den eller de ligaer, som du følger med i. Så kan du måske nøjes med at tilmelde dig en enkelt streaming tjeneste, hvilket jo er en fordel, da de hver især koster et beløb at få adgang til.

Viaplay

Viaplay

Champions League, Premier League, Superliga, Ligue 1 og Europa League (viaplay.dk)

Viaplay er helt klart en af de store aktører indenfor streaming-tjenester til live fodbold. De giver dig mulighed for at se Champions LeaguePremier League eller en af de andre turneringer via din computer, telefon eller tablet.

Det spiller perfekt på alle platforme, så længe dit internet bare er i orden.

Så hvis konen har kapret fjernsynet på en vigtig Champions League aften, kan du altså med fordel smutte en tur derind og oprette dig. Et månedsabonnement koster dog 229 kroner, hvilket kan være en del for nogle.

Men når man tænker på, at man får adgang til så mange fede fodboldturneringer samt en stor fleksibilitet i at kunne streame fodbold på lige netop den platform, du har lyst til, så er det penge, der er godt givet ud.

Eurosportplayer

Eurosportplayer.dk

Premier League, Europa League og EM kvalifikation

Der er en verden af sport at finde på Eurosportplayer.dk. Al den sport, som bliver sendt fra Eurosport 1 og 2 kan findes på denne hjemmeside, så det er bare at slå sig løs på denne side, hvis du vil holde dig opdateret.

Du kan enten vælge at betale 119 kroner om måneden, eller også kan du betale for et helt år af gangen. Det koster 1.199 kroner, og giver dig en besparelse på 229 kroner om året, hvis du vælger denne løsning fremfor en månedlig betaling.

Eurosportplayer.dk her fået en hård medfart på anmeldersitet Trustpilot.dk. Selvom der er kunder, som er fuldt ud tilfredse med deres produkt, er der ligeså mange, som har oplevet problemer med signalet og oplevet manglende kundeservice ved udmeldelse.

Én ting er dog sikkert: Der er rigeligt af sport at vælge imellem, hvis du vælger Eurosportplayer.dk, som din primære streaming-tjeneste til sport.

Dplay

DPlay

Landsholdet

Vil du gerne følge de røde og hvide drenge i kampen for at kvalificere sig til EM 2018, så kan det være en rigtig god ide at få oprettet en konto hos Dplay.

Det er nemt og hurtigt at oprette en bruger derinde. Enkelte udsendelser er gratis at se, men du skal købe en konto på siden for at se det fodbold. Det koster 159 kroner om måneden, hvis du skal have sportspakken med. For den pris får du én af landets absolut mest dækkende streaming-tjenester.

Desværre har flere forbrugere oplevet teknisk knas med siden, og bliver forstyrret i fodboldkampene.

Har du Apple-produkter kan kampene desværre ikke chromecastes til dit TV. Så vidt vi er orienteret her på FodboldFessor, så arbejde SBS-net (som står bag kanalen) på at fikse problemerne. Men hvornår de er løst er ikke til at sige.

OBS: Du vil opdage, at du kan se den samme fodbold på Dplay.dk som du kan se på Eurosportplayer.dk. Det inkluderer fodbold fra Spanien, Tyskland, Italien og Danmark, samt Europa League.Eurosportplayer.dk viser dog ikke landsholdet.

TV2 Play

TV2 Play

Slutrunder

Hvis du gerne vil have mulighed i at følge med i slutrunderne, når de hver andet år toner henover skærmen, så kan det være en god ide at oprette en bruger hos TV2 Play. Her kan du dog ikke bare oprette en gratis, og du kan eventuelt vente med at oprette dig, til slutrunderne er gået i gang.

Under VM i Rusland 2018 dækkede de eksempelvis alle kampene, så du kunne se dem derinde, hvis du ikke havde mulighed for at se dem på tv. Derudover er det jo også kun en bonus, at de bl.a. også sender OL derinde, når det er tid til det igen.

Det koster 99 kr/md for at kunne se alle livekanaler og alt indhold – hvis du vil have reklamer med i købet. Vil du gerne være fri for det, skal du af med 129 kr./md.

DR TV

DRTV

Fodboldmagasinet, programmer om fodbold  og slutrunder

Denne gratis tjeneste giver dig de mange fodboldrelaterede programmer, som DR producerer. Her kan du blandt andet se Fodboldmagasinet, hvor kanalens sportsværter tager dig igennem de seneste nyheder indenfor sporten. Der er også blevet lavet en serie/dokumentar om Kasper Schmeichel, serien ”Jeg vil være fodboldstjerne” og lignende.

Ulempen ved denne streamingtjeneste er, at indholdet bliver slettet efter noget tid. Hvor lang tid der går før et program bliver slettet afhænger af populariteten. Ofte ligger en udsendelse tilgængelig en måned, men de mindre populære shows bliver slettet efter en uge. Du skal derfor være opmærksom på, om du skal skynde dig at se det du vil, eller du kan vente lidt endnu.

Tjenesten er gratis og kan frit benyttes fra den enhed, hvor du streamer dit indhold fra.

Det var de fem af de lovlige muligheder, du har for at streame fodbold, når fjernsynet ikke er funktionelt eller til rådighed. Det er nemt og hurtigt at komme i gang med det, og har du råd til det, er det bare med at få oprettet en konto på den eller de sider, som sender det fodbold, du gerne vil se.

VN:F [1.9.22_1171]
Indlæggets karakter
Rating: 2.8/5 (4 stemmer afgivet)
De 5 bedste streaming tjenester til live fodbold, 2.8 ud af 5 baseret på 4 stemmer

Skriv en kommentar