Sportstasker til fodbold

Denne side indeholder reklamelinks til samarbejdspartnere.

Fodboldtasker - den ultimate guide

Når du har købt en ny og flot sportstaske til fodbold vil du sikkert også gerne holde den pæn og ren. Men kan sådan én gå i vaskemaskinen? Og hvad gør du, hvis den kommer til at lugte?
Det og mere svarer vi på i denne artikel.

Hvordan vasker man en sportstaske?

Det afhænger helt af tasken. De fleste kan nøjes med at blive tømt for sportstøj (huske især at tage det fugtige tøj ud med det samme!), blive luftet og evt blive tørret af med en fugtig klud. Det er en rigtig god ting at gøre, hvis du synes din taske trænger til at blive shinet op.

Du kan også lufte din sportstaske udenfor. Så er du sikker på, at eventuel fugt fordamper og det vil ikke sætte sig og mugne i din taske.

Kan man putte en sportstaske i vaskemaskinen?

Om du kan putte din sportstaske i vaskemaskinen afhænger af materialer. Har du en lædertaske anbefaler vi IKKE at du putter den i vaskemaskinen. Læderet giver sig og du kan risikere at få en deform taske.

Har du til gængæld en kanvastaske eller bruger du et stofnet til dine sportsting, så kan du sagtens smide det i vaskemaskinen. Ofte står der på selve tasken, ligesom i dit tøj, hvordan du skal vaske den. På den måde sikrer du, at tasken bliver helt ren og eventuelle lugtgener forsvinder.
Har du en taske af nylon kan du vaske den på 30 grader i maskinen. Det samme kan du med en taske af kanvas. Her skal du dog undgå centrifugering og give den skånevask.

Min sportstaske lugter – hvad kan jeg gøre?

Hvis du allerede har fået svedlugt i din taske kan du starte med at lufte godt ud i den. Hvis du kan vende vrangen ud på den og placere den i solen, så er der gode betingelser for, at lugten forsvinder. Hjælper det ikke og kan tasken vaskes, så kan du lægge den i blød i Rodalon før du smider den i vaskemaskinen. Der står præcis anvisning på flasken, når du køber Rodalon. Det kan købes i Matas.

Kan jeg få mit navn, eller andet tryk, på min sportstaske?

Ja, det kan du godt. Hvis du vil have dit navn, logo eller andet tryk på din sportstaske kan du enten snakke med din lokale sportsforretning om det. Enten kan de selv lave det, eller også kender de en som kan gøre det for dig. Har du flere end en enkelt ting, som skal trykkes kan du sikkert også få mængderabat.

Vil du hellere gøre det digitalt kan Vistaprint og Spreadshirt lave en løsning til dig. Her kan du enten selv indsætte dit eget design eller vælge et af deres allerede eksisterende.

Hvilken sportstaske skal du vælge?

Der findes mange sportstasker til fodbold, og andre sportsgrene, på markedet. Vi har samlet en guide til det hele, som du kan læse her.